Nurgül Beytiye Ekinci, "Masamızda halk, adalet ve barış var"

Nurgül Beytiye Ekinci, "Masamızda halk, adalet ve barış var"

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, bıçağın kemiği dahi geçtiğini ve zamların katlanabilme eşiğini çok aştığını dile getirdi.

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, İzmir’de kadın kollarının ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Ege Bölge Toplantısı’na katıldı. ‘Seninle Yeniden Düşelim Yollara’ sloganıyla düzenlenen toplantıda İzmir, Balıkesir, Denizli, Muğla, Manisa, Uşak ve Aydın illerinin kadın kolları başkan ve yönetimleri hazır bulundu. Karabağlar Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda Saadet Partili kadınlara hitap eden Nurgül Beytiye Ekinci, Milli Görüş heyecanı ve ruhunu salonda gördüğünü dile getirdi.

Ülkenin durumu ile ilgili sadece olumsuzlukları söylemediklerini bildiren Nurgül Beytiye Ekinci, problemle birlikte çözüm önerilerini ortaya koyan tek parti olduklarını ifade etti. İktidarın 1950’li yıllardaki kuyruklara eleştirilerde bulunurken bugün ülkenin ekmek ve benzin kuyrukları yaşadığına dikkat çeken Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ekinci, tarım alanlarındaki daralmanın altını çizdi. Ekinci, “Sadece tarım değil, teknoloji, bilim, akademi, her alanda ilerlemeliyiz. Ama önce karnını doyuracağız vatandaşın. Arkasından üreteceğiz, arkadan ileri teknolojiye sahip olacağız. Nasıl? Gençlerimizi ülkeden göndermeden. Düşünen insanlarımızı, kazandığımız beyinleri kaçırmadan.” şeklinde konuştu.

1.jpg

Masamızda halk, adalet ve barış var

Altı muhalefet partisi liderinin ortak çözüm arayışı için bir araya geldiği toplantıyı değerlendiren Nurgül Beytiye Ekinci, “Masanın ayağı nerede, masanın altında kim var diye sordular. Ama biliyoruz ki bu soruları soranlar aslında oturdukları masaların altında birilerinin olduğunu söylemiş oldular. O masanın ayağı Hakkâri’den İzmir’e, Trabzon’dan Antalya’ya, Adana’dan Sivas’a, yani 84 milyon insandır. Ve siyasetin özlediği bir masadır. Çünkü siyasetçi kendi menfaatleri için değil, ülkenin ve vatandaşın menfaati için, geleceği için bir araya gelen insanlardır. Vatanımız için, milletimiz için, kendi vizyonumuzdan, temel esaslarımızdan vazgeçmeden herkesle oturur, bu ülke için konuşuruz. Bizim masamızda halk vardır, adalet vardır, barış vardır.” dedi.

5.jpg

İnsanca yaşam için hazırız

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ekinci şöyle devam etti: “Adaletsizliğin kalkması için hazırız, adil devlet için hazırız, adil paylaşım için hazırız, insanca yaşam için hazırız. Yaşanabilir Türkiye’yi kurmak için donanıma, aşka, bilgiye, tecrübeye sahibiz. Şimdi bunu seçmenimizin kalbine dokunarak anlatacağız. Daha çok sahaya çıkacağız. Bütün insanlığın saadeti için çalışan tek hareket olarak 2023’te meclise gireceğiz.”

Toplantıya Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Ayşe Bölükbaşı, Bölge Başkanı Suna Canıtez ve Nazile Şanal ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.