Nurtaç Sayarer, Tek Tek Meyhanesi'nde sahne alacak!

Nurtaç Sayarer, Tek Tek Meyhanesi'nde sahne alacak!

İzmirli şarkıcı Nurtaç Sayarer, her cuma Tek Tek Meyhanesi'nde sahne alacak!

Medya Ege- İzmir'de farklı konseptlerde ve mekanlarda sevenleriyle bir araya gelen Nurtaç Sayarer, her cuma Bornova Tek Tek Meyhanesi'nde sahne alacak. İzmirlilerin yeni yılını kutlayan güzel şarkıcı Nurtaç Sayarer, yoğun bir yılbaşı programı geçirdi. Yılbaşı akşamı sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan Sayarer, artık her cuma Tek Tek Meyhanesi'nde olacak.

whatsapp-image-2020-01-02-at-15.53.26.jpeg

Tek Tek Meyhanesi'nde sahne almanın büyük bir keyif olduğunu belirten Sayarer, "Sevenlerimle böyle özel bir mekanda buluşacağım için çok mutluyum. Burada olmak çok güzel. Yılbaşında da Tek Tek Meyhanesi'nde sahne aldım gerçekten çok güzeldi. Zeynel Haluk Gökdeniz ve Ferhat Aykal'a teşekkür ederim" dedi.

Bornova Tek Tek Meyhanesi sahibi Zeynel Haluk Gökdeniz, "İzmir'in tanınmış şarkıcılarını mekanımızda çıkarmaya devam ediyoruz. Nurtaç Sayarer'i dinlemek büyük bir mutluluk. Bundan sonra her cuma Tek Tek Meyhanesi'nde olacak" açıklamasını yaptı.

whatsapp-image-2020-01-02-at-15.53.34.jpeg

Tek Tek Meyhanesi İşletme müdürü Ferhat Aykal, "Böyle kaliteli ve başarılı bir şarkıcının bizim mekanımızda sahne alması gerçekten çok güzel. Nurtaç Sayarer'in bütün sevenlerini Tek Tek Meyhanesi'ne bekliyoruz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.