Nvidia’dan laptopları uçuracak RTX hamlesi!

Nvidia’dan laptopları uçuracak RTX hamlesi!

Nvidia geçtiğimiz aylarda RTX serisini tanıtarak ekran kartı piyasasında yepyeni bir soluk yaratmıştı. Bugün ise Nvidia RTX yepyeni mobil ekran kartlarıyla karşımızda. Bakalım Nvidia RTX 2080, RTX 2070 ve RTX 2060 neler sunacak?

CES 2019 kapsamında en yeni ekran kartlarını duyuran Nvidia, RTX serisine yepyeni modeller kattı. Dizüstü bilgisayarlara yönelik olarak karşımıza çıkan yeni RTX ekran kartları son derece iddialı.

Her ne kadar etkinlikte teknik detaylara inilmemiş olunsa da yapılan sunumda bu ekran kartlarının GTX 1080’den daha güç olduğunu ve PlayStation 4 Pro‘nun ise iki katına kadar daha güçlü olabileceğini açıkladılar.

Serinin giriş modeli RTX 2060 için Battelefield V’i dizüstünde 60 FPS’te oynatabileceği söylenirken Max-Q teknolojisi sayesinde de kalın bir yapının önüne geçilecek ve hem ince hem de performanslı bir ürün ortaya çıkabilecek.Diğer taraftan yeni teknolojilerini de duyuran Nvidia Whispermode, Nvidia Battery Boost ve Nvidia G-Sync ile karşımıza çıkıyor.

WhisperMode ile fişe takılı olarak çalışan dizüstü bilgisayarınızda kare hızları arttırılırken aynı zamanda daha sessiz çalışması ve aynı zamanda optimum güç verimliliği için grafik ayarları yapılandırılıyor.Battery Boost sayesinde dizüstü bilgisayarınız 2 kata kadar daha uzun bir pil ömrü için optimize edilirken G-Sync sayesinde de 144 Hz’e kadar yenileme hızları sunuluyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.