O hastanede neler oluyor?

O hastanede neler oluyor?

Çiğli'de bulunan Özel Can Hastanesi'ndeki can kaybı haberi, gözleri buraya çevirdi.

Çiğli'de bulunan Özel Can Hastanesi'ndeki can kaybı haberi, gözleri buraya çevirdi. Hayatını kaybeden hastanın yakınları hukuksal yollara başvuracağını ifade ederken hastaneden yapılan açıklamalar ise "yok artık" dedirtti.

İddialara göre geçtiğimiz hafta içinde kilolarından kurtulmak için başvurduğu İzmir Özel Can Hastanesi’nde Op.Dr. Cavit Göktaş ve Op. Dr. Serdar Tüğen tarafından obezite ameliyatına alınan evine giden bir süre sonra hastaneye geri döndü.Hasta Mısır uyruklu Ferak Muhammed, yapılan müdahalelerin ardından hayatını kaybetti.

Can Hastanesi; "Doktor bizim değil dışardan geldi"

Öte yandan olayla ilgili açıklama yapan Özel Can Hastanesi Mesul Müdürü Op.Dr. Muzaffer Keskiner'in, "Özel hastaneler kendi kadrolu hekimleri dışında, muayehane ya da farklı sağlık kuru-luşlarında görev yapan diğer hekimlerinde hastalarını yatırıp gerekli dahili yada cerrahi tedavi ve ameliyatlarını gerçekleştirebildikleri sağlık kuruluşlarıdır. Ancak bu hastaların teşhis ve tedavi ya da cerrahi müdahaleye yönelik her türlü karar yetki ve sorumluluk doğrudan hastanın yatışını gerçekleştiren hekime aittir. Sorumlu hekimin doğrudan talebi olmadığı ya da tıbbi etiğe aykırı bir durum olmadığı sürece, hastanelerin hekimlerin tıbbi tanı ve tedavilerine müdahale etmeleri söz konusu değildir" sözleri şaşkınlık yarattı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.