O İl'de Kaçak Futbolcu Skandalı

O İl'de Kaçak Futbolcu Skandalı

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 8. Grupta Ağrının yeni bir bayan takımı mücadele ediyor. Ağrı ilimizde bayanlarımıza yönelik yapılan bu güzel girişim için tüm çaba sarf edenlere teşekkür ediyoruz.

AĞRIDABUGÜN'ÜN HABERİNE GÖRE, Ağrı'da devlet bakımına muhtaç çocukların spor yapması, spora teşvik edilmesi amacı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bir spor kulübü kuruldu.
Futbol başta olmak üzere bir çok branşta faaliyet gösterecek olan kulüp, özellikle Ağrı'da bulunan dezavantajlı kesimler ile göçmen bürolarına müraacat eden çocuklar üzerine çalışmalar yapacak.

BU NASIL BİR AHLAKSIZLIKTIR DEVLETİN ADINI KULLANARAK..
Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü ligde oynadığı nuhspor maçında sahte oyuncular oyattığı tespit edildi.
 
Yaptığımız ufak bir araştırma ile iki oyuncuyu kaçak oynattığı tespit edilmiş ve konunun tff’ye taşındığı bildirildi.
 
Ağrıda Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar adını kullanıp Ağrılı genç kızlarımıza sahip çıkarak sosyal yaşamlarını güzelleştirip spora yönlendirmek olacağını söylediler. Lakin gelin görünki devletin kurumlarının ismini kullanıp dolandırıcılık yaparak Ağrının ve güzide bir kurumun ismini kirletiyorlar.
DEVLETİN FETOCULARDAN ÇEKTİĞİ YETMEDİ ŞİMDİDE BUNLAR ÇIKTI
Devlet kurumlarına sızan fetocular yüzünden kurumların yıprandığı yetmemiş gibi şimdide Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar gibi nadide bir kurum ismi altında sporu bahane eden bu şer odakları kurumun ismine leke sürüyorlar.
 
Kimler oynadı bu oyunu bilmiyoruz fakat bu feto zihniyeti diyeceğimiz türdeki insanlar Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar ismini değiştirmelerini istiyoruz.
 
Iğdır ve doğubayazıttan getirilen kaçak oyuncuların ve bunları bu işe alet edilenlerin cezalandırılmasını istiyoruz.
 
Kimse Vatan millet Sakarya demesin devletin adını kullanıp devletin kurumlarının adını kimsenin kirletmeye hakkı yok. Fetoculardan devletimiz az çekmedi şimdide Ağrıda kendini futbola adadıklarını söyleyen şahıslar Ağrının ve bakanlığımızın ismini kirletmekteler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.