O ismin skandal videosu ortaya çıktı

O ismin skandal videosu ortaya çıktı

Alevileri Peker'e karşı kışkırtmıştı...

Alevileri, Antalya'da Abdal Musa’nın Türbesini ziyaret eden Sedat Peker'e karşı kışkırtan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün skandal videosu ortaya çıktı.

Sedat Peker'in gerçekleştirdiği türbe ziyaretine gölge düşürüp, kamuoyunda provakasyon yaratmaya çalışan Kemal Bülbül'ün, Alevilerin adını kullanarak, PKK Terör Örgütü'nün elebaşı Abdullah Öcalan'a selam gönderdiği video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

KEMAL BÜLBÜL ile ilgili görsel sonucu

Kemal Bülbül, Sedat Peker'in gerçekleştirdiği türbe ziyaretiyle ilgili, "Peker’i Abdal Musa makamına alanlar Alevi toplumuna açıklama yapmalı!" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Kemal Bülbül’ün terörist başı Öcalan hakkında güzellemeler yaptığı bir görüntü sosyal medyayı salladı. Bülbül bebek katili Öcalan’a videoda selam gönderiyor. Üstelik bebek katili Öcalan’a selamı tüm Aleviler adına göndererek başka bir skandala daha imza atıyor.

 

Peker “Sözde Aleviler” Demişti

Bazı haber sitelerinde, "Peker’in türbe ziyareti Alevileri rahatsız etti!" şeklinde yayınlanmıştı.

Peker bu haberlere fotoğraflar paylaşarak bir açıklamayla yanıt vermişti. Peker açıklamasında; Dhkp-c ve Pkk Terör Örgütü çizgisindeki bazı sözde haber portalları yapmış olduğum ziyarete ALEVİLER’den tepki geldiği yönünde haberler yaptılar.

Oysaki işin gerçeği yayınladığım resimlerden de anlaşılacağı üzere ABDAL MUSA’nın türbedarı olan beyfendiden türbenin içinde bulunduğu köyün muhtarına ayrıca da orada bulunan tüm ALEVİ CANLAR’ın candan ev sahipliklerini yaşadık. (Sağolsunlar varolsunlar..) ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE KEMAL BÜLBÜL'ÜN 2013 YILINDA

TERÖRİST BAŞI ÖCALAN İÇİN YAPTIĞI KONUŞMA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.