O saldırgan yeniden yakalandı

O saldırgan yeniden yakalandı

Otobüste kadına tekme atan saldırgan hakkında yakalama kararı!

Çekmeköy'de, belediye otobüsünde bir hemşireyi darbettiği iddiasıyla yakalandıktan sonra savcılıkça serbest bırakılan, daha sonra hakkında tekrar yakalama kararı çıkartılan şüpheli gözaltına alındı.

Hemşire Ayşegül Terzi'yi otobüste yüzüne tekme atarak darbettiği  iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince dün gözaltına alınan ve sevk  edildiği Anadolu Adalet Sarayı'nda savcılıkça ifadesi alındıktan sonra serbest  bırakılan Abdullah Ç. hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan yakalama kararı verildi.
 
SALDIRGAN YAKALANDI
 
Hemşire Ayşegül Terzi'ye otobüste tekme atarak darp eden A.Ç., hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından yeniden gözaltına alındı.  
 
Olay
 
Hemşire Ayşegül Terzi, 12 Eylül'de Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek  bir şüphelinin otobüste aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette  bulunmuştu. Bu doğrultuda çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri,  otobüsün güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek tespit ettiği Abdullah Ç'yi gözaltına almıştı.
 
Emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen  Abdullah Ç. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.