O Şehrimizde 3 Adrese Silahlı Saldırı!

O Şehrimizde 3 Adrese Silahlı Saldırı!

O şehrimiz diken üstünde! 3 farklı adrese silahlı saldırı düzenlendi 1 ölü 2 yaralı var.

Gaziantep'te 2 saat arayla 3 farklı adrese silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırılarda aynı silahın kullanıldığı belirlenirken 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı.

Gaziantep şehir merkezinde gerçekleşen saldırılardan ilki sabah 05.00 sularında düzenlendi. İncili Pınar Mahallesi'nde kırmızı ışıkta aracı içerisinde bekleyen Naci İslam (54) isimli vatandaşa saldırı düzenlendi. Şahıslar İslam'ın aracını gasp ederken, İslam hastaneye kaldırıldı.

1 saat sonra ikinci saldırı

Bu saldırının ardından bir saat sonra gasp ettikleri araçla sanayi sitesine giden saldırganlar burada çay ocağı işletmecisi Arap Özkoyuncu'ya ateş açtı. Hastaneye kaldırılan Özkoyuncu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3. saldırı 07.00'da 

İkinci saldırının ardından sabah saat 07.00 sularında Kavaklık Mahallesi'ne gelen saldırganlar yolda yürümekte olan bir vatandaşa ateş açtı. Silah seslerini duyan vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan ve ismi öğrenilemeyen şahsın ağır yaralandığı öğrenildi. 
 
Olaylar sonrası polis ekipleri saldırgan şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, olayda hayatını kaybeden Arap Özkoyuncu isimli çay ocağı işletmecisinin cesedi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.