O Ses'in yarışmacısı evlendi!

O Ses'in yarışmacısı evlendi!

LPG’li arabası ile cayır cayır yanarak, uzun süre yoğun bakımda kalan şarkıcı Osman Can Üstündağ evlendi.

O Ses Türkiye yarışması ile adını duyuran ve 2015 yılının Aralık ayında trafik kazası geçirerek uzun süre yoğun bakımda kalan genç şarkıcı Osman Can Üstündağ, dün gece Yeliz Yıldırım’la dünya evine girdi. Ünlü isimlerin de katıldığı düğünde Üstündağ, eşi için yeni yazıp bestelediği yeni şarkısını söyleyerek bir ilke de imza attı.

osman-can-ustundag---yeliz-yildirim-1.jpg

HEM DÜĞÜN HEM LANSMAN!
 

LPG’li arabasının kırmızı ışıkta beklerken alev alması ile yüzünde ve ellerinde büyük yanıklar oluşan ve uzun süre yoğun bakımda kalan şarkıcı, arabası ile beraber işyerini de kaybetmişti. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra, uzun süren iyileşme döneminde Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Onur Akay gibi ünlü isimlerin desteğini aldığını söyleyen Üstündağ, aylarca evden dışarı çıkamadı. Yüzündeki yanıkların geçmesi ile birlikte ilk fotoğrafını ise ses sanatçısı Onur Akay’la çekilmiş ve sevenlerine iyileştiğini duyurmuştu.


Hemen arkasından yeniden O Ses Türkiye’ye çıkarak Acun Ilıcalı’ya hikâyesini anlatan ve tüm Türkiye’yi duygulandıran şarkıcı, daha sonra Murat Boz’un bir konserinde ünlü popçu ile düet yaptı.
Bu sene single çalışması da yapan Üstündağ, “Benimle Evlenir misin?” isimli yeni şarkısını da düğün gecesi ilk kez eşi için söyledi ve bir ilke imza atarak düğününü ve single lansmanını bir arada yaptı.

DÜĞÜNDEN ÖNCE DOLANDIRILDI!
 

Aksilikler, Osman Can Üstündağ’ın yakasını bir türlü bırakmadı ve bu seferde dolandırıcıların kurbanı oldu. Ulusal Magazin’e düğünden hemen önce konuşan Üstündağ, “Düğünden önce evimize eşya almak için belli bir miktar para biriktirmiştim. Eşyaları seçtik aldık ve 10 bin TL kadar peşinat verdim. Ancak eşyaları aldığımız kişi dolandırıcı çıktı ve o para boşa gitti. Düğün öncesi beni çok büyük sıkıntıya soktular, yeniden eşya almak zorunda kaldım.” dedi. Yine de çok mutlu olduğunu dile getiren genç şarkıcı, “Şarkı tadında bir ömür geçirmeyi diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.