O TELEVİZYON KANALINDAN ZORUNLU AÇIKLAMA!

O TELEVİZYON KANALINDAN ZORUNLU AÇIKLAMA!

Sabah saatlerinde baskın yapılmıştı.

İzmir genelinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ'ye yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan işadamı Ahmet Küçükbay'a ait olan KANAL 35'e baskın yapmıştı. Polis ekipleri Ahmet Küçükbay'ın odasında bir dizi aramalar yapmıştı.

Yapılan bu operasyon sonrası KANAL 35 kamuyona bir açıklama yaptı ve FETÖ Terör Örgütü'nün karşısında olduklarını niteleyen ifadelerde bulundular.

İŞTE O AÇIKLAMA

"Tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği Fettullahçı Terör Örgütü’ne yönelik ülke genelinde sürdürülen operasyonlar kapsamında Kurumumuz Kanal 35’te de sabah saatlerinde bir arama gerçekleştirilmiş olup herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı tespit edilmiştir.

Hukuka, devletimize, milli birlik ve beraberliğimize olan inancımız yayın hayatına başladığımız günden bu güne kadar hiç değişmeden devam etmektedir.

Kanal 35 olarak Fettuhlahçı Terör Örgütü başta olmak üzere ülkemizi ve devletimizi hedef alan tüm terör örgütlerine karşı boynumuzu hiçbir zaman eğmedik ve eğmeyeceğiz. Özellikle sosyal medya üzerinden kanalımıza yapılan iftiralar ise kesinlikle gerçeği yansıtmamakta ve bu güne kadar yaptığımız yayınların arşivi de ortadadır. Bu doğrultuda yüce milletimiz, eskiden olduğu gibi bugün de en sağlıklı bilgileri Kanal 35 ekranlarından takip edecektir.

Kanal 35 olarak milli birlik ve beraberliğimiz için devletimizin ve necip Türk milletinin yanında olmayı ısrarla sürdüreceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.