O ülkede taksi şoförleri Uber’e dava açacak!

O ülkede taksi şoförleri Uber’e dava açacak!

Taksi şoförleri Uber ile tüm Dünya ülkelerinde mücadele etmeyi sürdürüyor. Bu seferde Londra taksicileri Uber’e dava açmaya hazırlandıklarını duyurdular. Aynı sektörde, iki devin tartışması daha da kızışmadan Uber taksici davası ile sonuçlanacak.

Londra taksi şoförleri birebir mücadele ile hedeflerine ulaşamayınca, birlik olup mücadeleye girişmeyi tercih ettiler. Taksi şoförleri Uber konusunda ki mücadelelerini topluca dava açarak devlet mercilerine iletecek.

Londra’da Uber sürücüsü olabilmek için geçici lisans alan şoförlere yönelik tepki gösteren taksiciler, hali hazırda büyük hazırlığı tamamladılar.


Reya ve Mischon hukuk danışmanlığı şirketleri ile hukuki mücadele sürdürecek olan taksiciler, Uber adı altında geçici lisans alan sürücülerin sektörde ki ilerleyişini engellemeyi hedefliyor.

“Uber’e toplu dava açmayı değerlendiriyoruz.” diyen taksi şoförleri, gerek yaptıkları işbirliği ile gerekse de yaptıkları hukuki mücadele çabaları ile niyetlerini ortaya koyuyor.

Uber kanadı ise henüz olaya karşın sessiz bir ilerleyiş sürdürmekte. Uber Taksici gerginliği mahkeme salonlarında çözülecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.