O yarışmanın birinciler belli oldu

O yarışmanın birinciler belli oldu

İzmir’de ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik görsel ve edebi alanda düzenlenen ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması’nda il birincileri yapılan törenle ödüllerini aldı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliğinde genç nesilleri bağımlılıktan korumak için düzenlenen “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması” sonuçlandı. Öğrenciler yarışmaya görsel ve edebi olmak üzere iki ayrı kategoride katılırken, İzmir genelinde 4 bin 176 eser yarıştı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Yeşilay İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, okul müdürleri, yarışmada birinci olan öğrenciler ve veliler katıldı.

Sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması’na öğrencilerin gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduğunu belirten Yeşilay İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışmması’nı bu yıl 10. kez düzenliyoruz ve yarışmaya ilgi her yıl giderek artıyor. Yarışmaya katılan tüm çocuklara ve gençlere farkındalıkları için teşekkür ediyorum. Onların ilham dünyasının eseri olan görsel ve edebi çalışmalarını heyecanla takip ediyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.