Ödemiş Belediyesi İşçilerine %8 Zam

Ödemiş Belediyesi İşçilerine %8 Zam

Ödemiş Belediyesi, Hizmet-İş Sendikası ile kadrolu işçilerin toplu iş sözleşmesini imzaladı. İşçiler %8 oranında zam aldı.

Ödemiş Belediyesi’nde çalışan 96 kadrolu işçiyi kapsayan sözleşme Belediye Destek Hizmet Biriminde düzenlenen törenle imzalandı. Törene Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları Sibel Özbudak, Şevket Akgün, daire müdürleri, Hizmet-İş Ege Bölge Temsilcisi Ahmet Özen ve Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Burhanettin Barlak ve sendika çalışanları katıldı.

Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada “İşçilerimizin sosyal haklarını koruyarak, imkanlarımız doğrultusunda zam uygulamaya çalıştık. Sözleşme bir yılı kapsıyor. Önemli olan çalışanlarımızın parasının düzenli ödenmesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışanlarımızın alnının teri soğumadan emeğinin karşılığını almasına özen gösteriyoruz” dedi.

Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Burhanettin Barlak konuşmasında; “Başkanımız Mahmut Badem ve ekibi görüşmelerimiz sürecinde çok olumlu yaklaştı. Ortak bir noktada buluştuk ve bu yıl %8 oranında zam uygulanacak. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.