Ödemiş Belediyesi, Yaya Köprüsü Yapımına Başladı

Ödemiş Belediyesi, Yaya Köprüsü Yapımına Başladı

Ödemiş Belediyesi trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde yaya köprüsü yapımına başladı. Başkan Mahmut Badem Kuvvetli Mahallesi Dombaklı mevkiinde yapılan yaya köprüsünde inceleme yaptı.

Ödemiş Belediyesi trafik akışının düzenli sağlanması ve yayaların güvenli bir ortamda geçiş yapmaları amacıyla belirli noktalarda yaya köprüleri yapıyor. İlçenin batı kısmındaki mahallelere ulaşımı sağlayan Kuvvetli Mahallesi Manyası Caddesi sonunda yaya köprüsü yapıldı.  Dombaklı mevki olarak bilinen bölgede yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mahmut Badem; “İlçemizin batı kısmında yer alan Üzümlü, Şirinköy, Sekiköy gibi mahallelere ulaşımın sağlandığı Dombaklı mevkiinde araç trafiğinin yoğun bir şekilde olduğunu gözlemledik. Yayaların ve özellikle engelli vatandaşların bu bölgeden daha rahat ve güvenilir bir şekilde geçmesini sağlamak için yaya köprüsü yaptık. İhtiyaç olan bölgelerde bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 


Belediye Fen İşleri ekiplerince inşa edilen bir buçuk metre genişliğinde 10 uzunluğundaki yaya köprüsünden vatandaşlar rahatlıkla geçiş yapıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.