Ödemiş Belediyesi’nden okullara destek

Ödemiş Belediyesi’nden okullara destek

Ödemiş Belediyesi sömestr tatilinde 7 okulda temizlik çalışması yaptı. Başkan Mahmut Badem, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin ikinci dönemi için  başarılar diledi.

Sömestr tatilinin sona ermesiyle 2016-2017 eğitim öğretim döneminin ikinci dönemi başladı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “15 günlük yarı tatil sonrası bugün  okullar açıldı.  Güçlü bir Türkiye için geleceğimizin sahipleri olan çocuklarımızın eğitimi için fedakarlıkla çalışan tüm öğretmenlerimize ve eğitim camiası çalışanları ile öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Ödemiş Belediyesi eğitim öğretime katkı çalışmaları kapsamında imkanları doğrultusunda ilçedeki eğitim kurumlarına destek vermektedir. Bu çalışmalar kapsamında sömestr tatilinde 7 okulda temizlik çalışması yaptı. İlçe merkezi ve merkeze uzak olan mahallelerdeki okullardan gelen talep üzerine temizlik işleri Müdürlüğü’nü ekipleriyle çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalar kapsamında Zeytinlik Sabahattin Şenocak  İlkokulu, Çaylı İlkokulu, İnönü İlkokulu, Bademli Şükrü Saraçoğlu ilk ve ortaokulu, Ödemiş Ortaokulu, ve Hatipoğlu Mustafa Erdem İlkokulu’nda genel temizlik yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.