ÖDEMİŞ,  “HALEP’E YARDIM İÇİN BİR OLALIM”

ÖDEMİŞ, “HALEP’E YARDIM İÇİN BİR OLALIM”

Ödemiş Belediyesi Suriye Halep’te yaşanan katliama sessiz kalmayalım çağrısı yapıyor. “Halep’e Bir Yardım Eli De Sen Uzat” sloganıyla oluşturulan kampanyaya yardımlar toplanacak.

Halep’e yardım için, Ödemiş Belediyesi tarafından belediye meclis salonunda toplantı düzenlendi. Toplantıya; İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, Devlet Hastanesi Başhekimi Ziya Yurdakonar,  meclis üyeleri, Oda Başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.  Toplantıda Ödemiş olarak yardımların tek çatı altında toplanılmasına ve birlikte hareket edilmesine karar verildi.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Halep’teki vatandaşlarımıza yardım amaçlı düzenlenen kampanyaya öncü olan Ödemiş Belediyesi başta olmak üzere, destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Halep’te yaşananları hepimiz üzüntüyle takip ediyoruz. Çaresiz kalan kardeşlerimize,  Ödemiş olarak biz de yardım eli uzatmak istedik. Yardımı tek bir çatı altında toplanarak ulaştırılması için çalışıyoruz. Siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla görüştük, hepsi kampanyaya destek oluyor. Kaymakamlığımız, müftülüğümüz, siyasi partilerimizin, oda başkanlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, muhtarlarımızla birlikte yürüteceğimiz kampanyaya tüm hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz. Ödemiş olarak, tek yürek olup Halep’e yardımlarımızı ulaştıracağız” dedi.
 
Kampanyası kapsamında öncelikle acil ihtiyaçların karşılanmasına yönelik yardımlar toplanacak. Yardımların; battaniye, sünger yatak, kışlık kıyafet,  ayakkabı, bebek bezi, hasta bezi, kadın bağı, çocuk maması, gıda paketleri (un, yağ, salça, bakliyat, konserve, vb.), temizlik maddeleri (sabun, şampuan, vb.) gibi kalemlerde yapılması vurgulandı. Gelen yardımların daha hızlı ulaştırılması amacıyla hayırseverlerin hazırladıkları yardım paketlerinin üzerine gıda ve giyim diye belirtilmesi istendi. Yardımlarınızı 23 Aralık Cuma saat 17:00’ye kadar ulaştırabilirsiniz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.