Ödemişliler istedi İZSU altyapı çalışmalarını hızlandırdı

Ödemişliler istedi İZSU altyapı çalışmalarını hızlandırdı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Başkan Soyer’in “Güçlü altyapı, dirençli kent” vizyonu doğrultusunda Ödemiş ilçesinin kanal altyapısını güçlendiriyor.

İZSU Genel Müdürlüğü Ödemiş ilçesinin altyapısını güçlendirecek çalışmaları sürdürüyor. Vatandaşlar ve çevre esnafından gelen talepler doğrultusunda harekete geçen İZSU ekipleri, Sanayi Sitesinin ana arterlerinden Endüstri Caddesinde yer alan kanalda aşınma ve çökme tespit etti.

20102022-152812-1.jpeg

Aralıklarla meydana gelen çökmenin yaya ve araç trafiğini olumsuz etkilemesi ve koku sorununa sebep olması nedeniyle gerekli noktalara hızlıca müdahale eden İZSU ekipleri, mevcut kanal yapısının 250 metrelik kısmındaki üst betonların imalatını tamamladı. Yürütülen çalışmalar aşırı yağışlı dönemlerde yaşanabilecek taşkın riskinin de önüne geçiyor.

Bölgede altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst kaplama çalışmaları da hızlıca tamamlanıyor. Çalışmalar nedeniyle bozulan yollar sıcak asfalt dökülerek yenileniyor.

20102022-152812-3.jpeg

Ödemişlilerin güvenli ve rahat ulaşımını sağlamayı amaçlayan çalışmalar kapsamında; Ödemiş sanayi sitesi ana arterleri olan Şeref Usta, Umut ve Sanayi caddelerinde deforme olan bölgelerin yenileme çalışmalarına da başlandı. Endüstri Caddesindeki asfalt çalışmaları ise kanal hattının yenilenmesinden sonra yapılarak bölgedeki üst kaplama çalışmaları tamamlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.