Ödemişliler, soğuğu hissetmiyor

Ödemişliler, soğuğu hissetmiyor

Ödemiş’in hava kirliliği sorununa çözüm olacak doğalgaz projesi Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle gerçekleşti. Doğalgaz kullanmaya başlayan Ödemişliler, temiz hava, sıcak su ve ısıtma ihtiyaçlarında rahata kavuştu.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in en önemli projelerinden biri olan ilçeye doğalgaz getirilmesi kısa bir sürede hayata geçti.  2016 yılının ilk aylarında başlayan çalışmalar sonucunda Ödemişliler 2016 Kasım ayından itibaren doğalgazı kullanmaya başladı. Ödemişliler soğuk havada, doğalgaz kullanmanın rahatını yaşıyor.
 Doğalgaz kullanıcılarından bir olan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, doğalgazın kullanım rahatlığını evinde konuk ettiği basın mensuplarına anlattı.
Başkan Mahmut Badem; “İlçemiz coğrafi konumu nedeniyle her yıl kış aylarında artarak devam eden hava kirliliği ile karşı karşıya kalıyor. Dolayısıyla solumun hastalıkları da artıyor. Bu sorunun çözümü temiz enerji kullanımı, yani doğalgazdı. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın desteği ile Ödemiş’e doğalgaz getirilmesi sağladık. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi, temiz ve güvenilir enerji kullanımını sağladık” dedi.
Doğalgazın büyük bir rahatlık olduğunu belirten Başkan eşi Nevin Badem; “Doğalgaz ile evimizin her yeri sıcacık. İstediğimizde sıcak su kullanabiliyoruz. Özelikle mutfakta, ocak için çok daha ekonomik oldu. Tüm hanımlar bu rahatlığı hak ediyor” dedi.
Nevin Badem, doğalgaz kullandığı ocakta konuklara kahve pişirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.