Ödemişliler Ümit Besen ile coştu

Ödemişliler Ümit Besen ile coştu

Ödemişliler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Ümit Besen ile coştu.

Ödemişliler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Ümit Besen ile coştu.  Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi’nde yapılan gecede Ümit Besen birbirinden güzel aşk şarkılarını seslendirdi.

Ödemiş Belediyesi,14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel organize ettiği gece de yılların eskitemediği ünlü ses sanatçısı Ümit Besen sahne aldı. Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi’nde yapılan gecede ilk olarak Ödemişli müzisyenlerden oluşan Nirvana Grubu şarkılarını seslendirdi.  Ödemişliler büyük ilgi gösterdiği programda Ümit Besen büyük bir coşkuyla karşılandı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Ümit Besen, Nikah Masası, Alışmak Sevmekten Daha Zor, gibi aşk şarkılarının yanı sıra güncel şarkıları da seslendirdi. Katılımcılar gecenin geç saatlerine kadar dans edip eğlendi.

Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Özlem Katırcı, Ümit Besen’e teşekkür ederek çiçek takdim etti. Ödemişlilerin ilgisinden çok memnun kaldığını belirten Ümit Besen, “14 Şubat Sevgililer Gününde sıcacık sevgi dolu insanların arasında olmaktan çok mutluyum” dedi. Ümit Besen, bir dönemin en popüler şarkılarından olan ve son dönemde yeniden aranje edilen  “Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi” şarkısını katılımcıların isteği üzerine iki kez söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.