Ödemişte 100. Yıl Göksel'le kutlandı

Ödemişte 100. Yıl Göksel'le kutlandı

3 Eylül akşamı Göksel, 4 Eylül akşamı Onur Akın büyük ilgi gören konserlerde Ödemişlilere müzik ziyafeti çekti.

İlçenin kurtuluş yıl dönümü olan 3 Eylül’de Türk Pop Müziği’nin dev ismi Göksel, şarkılarını Ulus Meydanı’nı dolduran binlerce Ödemişli ile birlikte söyledi. Konserini İzmir Marşı ile sonlandıran Göksel uzun süre alkışlandı.

4 Eylül Pazar akşamı özgün müziğin güçlü sesi Onur Akın, Ulus Meydanı’nda Ödemişlilerle buluştu. Akın, herkes için özgür, mutlu, huzurlu ve barış içinde bir gelecek dilesi.

Konserlerde Ödemişlilerin heyecanına ortak olan ve sanatçılara günün anısına Efe Heykeli armağan eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Kuvayı Milliye ateşini yakan Ödemiş’te binlerce hemşehrimizle 100. Yılımızı kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Zaferi ancak inananlar ve kazananlar kutlar” dedi.

odemis-konserler-5.jpg

Ödemiş’in kurtuluşunun 100. Onur Yılı etkinliklerinde müzik şöleni 7 Eylül Çarşamba akşamı 125. Yıl Kültürpark’ta 20.30’da başlayacak Kültür Gecesi ve ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi THM Orkestrası konseriyle sürecek. 13 Eylül Salı akşamı da 21.00’de yine 125. Yıl Kültürpark’ta Kafkas Şenliği düzenlenecek. Sevilen sanatçı Gülcan Altan sahne alacak.

odemis-milli-fuari-1.jpg

ÖDEMİŞ MİLLİ FUARI’NDAN 38. MERHABA!

Kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş Milli Fuarı da 38. kez kapılarını açtı. 1985 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye’nin tescilli tek Milli Fuarı olan Ödemiş Milli Fuarı’nın açılışını Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve protokol üyeleri gerçekleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.