Ödemiş'te Camiler ve Mescitlerde Temizlik Çalışmaları

Ödemiş'te Camiler ve Mescitlerde Temizlik Çalışmaları

Ödemiş Belediyesi, ilçedeki ibadet yerleri temizliği için 2,5 yıldır ayrı bir ekiple temizlik yapıyor. Din görevlileri yapılan çalışmadan dolayı Belediye yetkililerine  teşekkür ediyor. 

Ödemiş Belediyesi, genel temizlik çalışmalarının yanı sıra ortak kullanımlı alanların temizliğine de büyük önem veriyor.  İlçe sınırları içindeki tüm mahallelerde çalışmalarını sürdüren temizlik ekiplerinin yanında cami ve okulların temizliği için 2, 5 yıl önce ayrı bir ekip oluşturuldu. Özel bir araç ve üç kişilik personelle haftada 6 gün çalışmalarını aralıksız sürdüren ekip, ilçe merkezi ve merkeze uzak mahallelerdeki cami ve mescitlerin temizliğini yapıyor. Yaz aylarında yıkama çalışmaları yapan ekip, kışın hava koşulları nedeniyle süpürme ve silme işlemi yapıyor.

Belediyenin bu hizmetinden dolayı memnuniyetini ifade eden Merkez Ulu Camii İmamı Mehmet Ali Çetin; Görev yaptığım Ulu  Camii  ve ilçemizdeki diğer ibadet yerlerinin temizliği ve bakımı konusunda büyük özen gösteren Ödemiş Belediyesi’ne ve yetkililere çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.