Ödemiş'te Demirdere Mahallesi Düğün Salonu Hizmete sunuldu

Ödemiş'te Demirdere Mahallesi Düğün Salonu Hizmete sunuldu

Ödemiş Demirdere Mahallesi’nde yapılan düğün salonu ilk kez hafta sonu düzenlenen sünnet merasimine ev sahipliği yaptı. Mahalle sakinleri memnuniyetlerini ifade etti.

Ödemiş Belediyesi merkezden uzak mahallelerde  vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek, merkezde yapılan çalışmaların kırsalda da yapılması amacıyla çalışmalar yürütmektedir. Bu çalışmalar kapsamında Demirdere Mahallesi’nde kullanılmayan okul binası düğün salonuna dönüştürülerek, hizmete sunuldu.

 

Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, hafta sonu salonda ilk kez yapılan merasime katılarak, ailenin mutluluklarına ortak oldu.Başkan Mahmut Badem; “Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götürmeye çalışıyoruz. Ödemiş’in her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaşadıkları yerde mutlu olmalarını sağlamak ve yaşam kalitesini yükseltmek için projeler yapıyoruz. Kırsal mahallelerde kullanılmayan okullarda gerekli düzenlemeleri yaparak, çok amaçlı salona dönüştürüyoruz.  Bu salonlarda vatandaşlarımızın düğün, sünnet, nişan, mevlüt gibi organizasyonlarını rahatlıkla yapabilecek. Özellikle yemekli organizasyonlarda ihtiyaç duydukları alan fazlasıyla mevcut durumda. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.


Demirdere Muhtarı Muammer Kırıcı yapılan hizmetlerden dolaylı mahalle sakinleri adına Başkan Mahmut Badem’e teşekkür ederek; “Mahallemiz bugüne kadar böyle hizmet görmedi. Üreticimizin en büyük sorunu olan üretim yollarımız açıldı.4774 metre sulama şebekesi hattı yapıldı. İstinat duvarları, yol tamiratları, kilittaş çalışması yapılarak, 3 mahalle fırını kullanıma sunuldu. Meydan düzenleme çalışması devam ediyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.