Ödemiş'te Gölcük 2. Etap  Çalışmaları Hızla Devam ediyor

Ödemiş'te Gölcük 2. Etap Çalışmaları Hızla Devam ediyor

Ödemiş Belediyesi, bölgenin turizm açısından önemli bir değer olan Gölcük Mahallesi’ndeki çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gölcük yeni görünümüyle yaza hazırlanıyor.

Doğa güzellikleriyle ege bölgesindeki en önemli turizm alanlarından biri olan Gölcük Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl göl kenarı rekreasyon alanının ilk etabı tamamlandı. İkinci etapta çalışmalara başlayan ekipler, 2018’in yaz aylarına kadar çalışmaların tamamlamayı planlıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Göl kenarının kıyısında betonlamalar tamamlanarak bordürler konuldu. Yer döşemeleri yapıldı. Deck teras alt yapıları tamamlandı, montaj çalışmaları yapılacak. Aydınlatma direkleri çalışır durumda. Kayrak kaplama ve mermer döşeme işleri başladı. Bazı çalışmaların yapılabilmesi için de uygun hava şartları bekleniyor. Mesela Çocuk oyun grupları için kauçuk döşeme çalışması gibi. Ekiplerimizce çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. Çalışmalar tamamlandığında Gölcük Ege Bölgesinde önemli bir turizm alanı olacak” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.