Ödemiş'te hacet görmek 4 TL!

Ödemiş'te hacet görmek 4 TL!

Ödemiş'e tatile gidenler, şehrin merkezine uğradıklarında şok içinde kalıyorlar. Şehrin merkezinde kurulan Merkez Tuvalete girmenin bedeli 4 TL. Hemen dibindeki kafelerde çayın 5 TL olduğu yerde tuvaletin ücretli ve pahalı olması tepkilere neden oldu.

MEDYA EGE- İzmir’in Ödemiş İlçesi’nin merkezinde hiç ödenmemiş gibi bir uygulama ilçeye giden vatandaşları şok içinde bırakıyor. Ödemiş’in doğasında gezinti yapıp, şehrin içinde de küçük bir tur yapmak isteyenleri kötü bir sürpriz bekliyor. Ödemiş’in meydanında, tam merkezinde kurulu olan Merkez Tuvalete girmek tam 4 TL.

TUVALET 4 TL ÇAY 5 TL

Tuvaletin etrafındaki kafeteryalarda oturursanız çay 5 TL, kahve 8 TL. İstediğiniz kadar içebilirsiniz ancak içtiğinizi çıkarma ihtiyacınız olursa onun da bedeli tam 4 TL. Büyükşehirlerde bu kadar yüksek ücretin olmadığı, hatta birçok şehirde vatandaşların bu ihtiyaçlarını gidermesi için belediyeler tarafından tahsis edilen hizmetlerin ücretsiz olarak verildiğini düşünülünce Ödemişte hacet gidermenin ne kadar pahalı ve şok ettiği gerçeği de ortaya çıkıyor.

SOSYAL BELEDİYECİLİK NEREDE?

Ödemiş’te yaşayanların kullanmadığı, daha çok Ödemiş’e kısa veya uzun süreli tatil için gelen vatandaşların kullandığı Merkez Tuvaleti işletme sahibi ise Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahar Ateş. Turist vatandaşlar tuvalet ücretine tepki verirsen CHP tarafından yönetilen Ödemiş Belediyesi’nin bu uygulamaya seyirci kalmasına, sosyal belediyeciliğin küçük bir uygulaması olarak ücretsiz tuvalet tahsis etmemesine de ayrıca tepki veriyorlar.

d5f803d0-6a96-4421-9c87-49e6e46edece-kopya-kopya.jpg7dc02422-9b47-4358-ad69-70c71163005a.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.