Ödemiş'te ödüller sahiplerini buldu

Ödemiş'te ödüller sahiplerini buldu

Ödemiş Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3.Çevre ve Geri Dönüşüm konulu proje yarışması, resim yarışması ve 6. Atletizm Şenliğinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

3.Çevre ve Geri Dönüşüm konulu proje yarışması ve  resim yarışmasının ödül töreni  Öğretmenevi’nde yapıldı. Törene Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş ve yarışmalara katılan öğrenci ve öğretmenler katıldı. Başkan Mehmet Eriş; “Yarışmalara katılım sağlayan ve dereceye girenler öğrencilerimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar dilerim. Ayrıca onları yönlendiren öğretmen ve destek olan ailelerimizi kutlarım” dedi. Dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Resim Yarışması Ortaokul Kategorisinde Dereceye Girenler

1.Mustafa Ali Yayla      3 Eylül YBO
2.Hilal Berra Tamiş     Çaylı Ortaokulu
3. Elif Torun         Ödemiş Ortaokulu 
Mansiyon M.Nur Kırbay    50.Yıl Ortaokulu

Resim Yarışması Lise Kategorisinde Dereceye Girenler
 
1.Aybüke Taş        Ödemiş Anadolu Lisesi
2.Ezgi Özkeskin    Ödemiş Anadolu Lisesi
3.Gamze Tepe        Ticaret Odası Lisesi

Mansiyon Şeyma Aytun Ödemiş Anadolu Lisesi

Resim yarışmasında birincilere tablet, ikincilere dijital saat ve üçüncülere kablosuz kulaklık ile tüm dereceye girenlerin hepsine sanat takımı hediye edildi.

oki_7494.jpg

,+-006.jpg,,+-001.jpg
En başarılı okul standını alan Zafer İlkokulu Müdürü Sami Keskin, kazanılan ödülün önümüzdeki yıl yarışmaya katılması koşuluyla Çapacızade İlkokuluna verileceğini söyledi. 

6. Atletizm Şenliği Ödülleri Stadyumda Verildi

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Atletizm Şenliği 18-19 Mayıs tarihlerinde yapıldı. Ortaokul ve lise dengi okullardan 500 öğrencinin katılım sağladığı yarışmalarda, gençler kıyasıya mücadele etti.  Uzun atlama, gülle  ve koşular kategorisinde 22 dalla yarış düzenlendi. Yarışlarda dereceye girenlere belediye tarafından ödüller verildi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum