Ödül Aldılar, 15 Temmuz Şehitlerine Armağan Ettiler

Ödül Aldılar, 15 Temmuz Şehitlerine Armağan Ettiler

Seferihisar'da düzenlenen balık turnuvasında en büyük balığı tutan ve kazandığı 'Camelot' ekibi kazandığı ödülü 15 Temmuz Şehit Ailelerine bağışladı.

Seferihisar’da düzenlenen Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvasında yakaladıkları 94 kilo 400 gramlık bluefin orkinos balığı ile turnuvanın en büyük balığı ödülünü kazanan, Eyüp Necimoğlu, Abidin Necimoğlu, Olgar Kalkan, Bora Pehlivanlar, Tufan Pehlivanlar, Kaan Adıgüzel ve Tuncay Kılıç’ın ekibi kazandıkları 7 bin 500 TL’lik ödülü 15 Temmuz Şehit ailelerine bağışladı.

Ödül töreninde konuşma yapan “Camelot” takım kaptanı, iş adamı Eyüp Necimoğlu kazandıkları ödülü 15 Temmuz Şehit Ailelerine bağışladıklarını söyledi ve “Kazandığımız ödülü 15 Temmuz Şehit ailelerine bağışlıyoruz ve buradan tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Yarışmada sizlerle olmaktan ve bu yarışmaya katılmaktan büyük keyif aldık. En büyük gururum oğlumu ve onun kadar sevdiğim yeğenimi balık tutkunu yapabilmek. Onlara bu keyfi yaşattığım için bende çok mutlu bir baba ve amcayım. Ayrıca bu yarışmayı düzenleyen Murat İyriboz ve Elvio Pennetti’ye teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.