Ödüllere Doymayan Güzellik!

Ödüllere Doymayan Güzellik!

Türkiye’den, İzmir’den Dünya’ya açılan Clinicas Estrella Güzellik Merkezi, ödüllere doymuyor. 

İzmir merkezli çalışan Clinicas Estrella, Türkiye’den ve Dünya’dan ödül üstüne ödül almaya devam ediyor. Clinicas Estrella adına ödülleri toplayan Yıldız Uysal, güzellik merkezi olarak, insanlara düşündükleri güzellikten daha fazlasını vermenin gururunu bu ödüllerle yaşadıklarını belirtti.

‘İnsanları kendilerine iyi hissettiriyoruz’

Uysal, güzellik kavramının ne kadar göreceli de olsa belirli kıstaslar dahilinde olduğunu belirterek, “İnsanın kendisini güzel hissettiği hali, en güzel halidir. Güzellik merkezi olarak, biz de insanlara kendilerini iyi hissetmeleri için hizmet veriyoruz. Bu hizmeti verirken de onların memnuniyetini önemsiyoruz.” Dedi.

img-20200623-wa0022.jpg

‘Ödüllerin asıl sahibi biz tercih edenler’

Yurt içi ve yurt dışı ödüller almalarının temel sebebinin de hizmetlerinden insanların memnun kalması olduğunun altını çizen Yıldız Uysal, “Ödüllerin varlığından çok bize bu ödüllerin neden verildiğini önemli. Bizi ödüle layık gören  herkese tabi ki teşekkür borçluyuz. Ancak özellikle teşekkürümüz, profesyonelce çalışan ekibime ve onların verdiği hizmetten mutlu olan, güzellik merkezimize gelmekle iyi tercih yaptığını düşünenlere” dedi.

‘Güzellikle ülkemize kazandırıyoruz’

Önümüzdeki süreçte Dünyanın yaşadığı salgına dikkat ederek, insanların sağlığını ön planda tutarak güzellik merkezinde hizmet vermeye devam ettiğini belirten Clinicas Estrella Güzellik Merkezi Sahibesi Yıldız Uysal, “Yurt içindeki başarılı çalışmalarımız, yurt dışında da bize oldukça büyük bir kazanım sağlıyor. Ülkemize, güzellik merkezi olarak büyük bir döviz katkısı sunuyoruz. Yurt dışından bizi takip eden, bizleri tercih eden insanların sayısı arttıkça biz hem kendi adımıza, hem İzmir adına, hem de Türkiye adına büyük gurur yaşıyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.