ÖDÜLLERİN MERKEZİ ESTRELLA MEDİCAL GROUP!

ÖDÜLLERİN MERKEZİ ESTRELLA MEDİCAL GROUP!

İzmir’den Türkiye’ye ve Dünya’ya açılan Estrella Medical Group Danışmanlık, yaptığı güzellik hizmetleri ve başarılı operasyonlar ile ödül üstüne ödül alarak ödüllerin merkezi olmayı başardı.

Merkezi İzmir’de bulunan Estrella Medical Group Danışmanlık, Türkiye’de ve Dünya’da ödül üstüne ödül almaya devam ediyor. Grup adına verilen ödülleri kabul eden Araştırmacı Güzellik Uzmanı Yıldız Uysal, güzellik merkezi olarak çıktıkları yolda büyük bir medical group olarak devam ettiklerini, bu başarılarının da ödüllerle tescil edildiğini belirtti.

‘İnsanları kendilerine iyi hissettiriyoruz’

Uysal, güzellik kavramının varlığını en hissettiren merkezlerden birisi olarak faaliyetlerini hem yurt içi, hem de yurt dışı devam ettirdiklerini belirterek, “İnsanın kendisini güzel hissettiği hali, en güzel halidir. Güzellik merkezi olarak, biz de insanlara kendilerini iyi hissetmeleri için hizmet veriyoruz. Bu hizmeti verirken de onların memnuniyetini önemsiyoruz" dedi.

fec2159c-acde-4c29-aab4-d83b08254c33.jpg

‘Ödüller başarımızın nişanı’

Yurt içi ve yurt dışı ödüller almalarının temel sebebinin de hizmetlerinden insanların memnun kalması olduğunun altını çizen Yıldız Uysal, “Ödüllerin varlığından çok bize bu ödüllerin neden verildiğini önemli. Bizi ödüle layık gören herkese tabi ki teşekkür borçluyuz. Ancak özellikle teşekkürümüz, profesyonelce çalışan ekibime ve onların verdiği hizmetten mutlu olan, güzellik merkezimize gelmekle iyi tercih yaptığını düşünenlere” dedi.

basliksiz-1.jpg

‘Güzellik kavramı bizimle daha güçlü’

Önümüzdeki süreçte Dünyanın en çok tercih edilen güzellik ve estetik temelli merkezi olmayı hedeflediklerini belirten Uysal “Hamilelik sonrası bakımdan tutun da, bir çok alanda gerçekleşen operasyonlar ve operasyonlar sonrası düşünülen sağlık hizmetlerinde de artık varız. Estrella Medical Group Danışmanlık olarak, hem yurt içi, hem de yurt dışı büyük hedefler koyduklarını söyleyen Yıldız Uysal “Yurt içindeki başarılı çalışmalarımız, yurt dışında da bize oldukça büyük bir kazanım sağlıyor. Ülkemize, güzellik merkezi olarak büyük bir döviz katkısı sunuyoruz. Yurt dışından bizi takip eden, bizleri tercih eden insanların sayısı arttıkça biz hem kendi adımıza, hem İzmir adına, hem de Türkiye adına büyük gurur yaşıyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.