ÖDÜLLÜ EFES SELÇUK, ÖDÜLLÜ BAŞKAN SENGEL!

ÖDÜLLÜ EFES SELÇUK, ÖDÜLLÜ BAŞKAN SENGEL!

Arif Çayan yazdı...

Yerel yöneticilerin iki türlü başarısı vardır. Birincisi verdiğiniz hizmetle, hizmet etmeye çalıştığınız insanların sizi seçtikleri gibi sevmeye devam etmesi, ikincisi ise hiç tanımadığınız birileri tarafından çalışmalarınızın görülmesi, incelenmesi ve ödüllendirilmesi.

Doku Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) bu yıl 25. Kez İstanbul’da kapılarını açtı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuara, birçok özel firma gibi, kurumlar gibi yerel belediye yöneticileri de yaptıkları ve hayata geçirdikleri projelerle katıldılar.

emitt-efes-bizimdir-2.jpg

İzmir’in tarih turizmi anlamında en önemli merkezlerinden birisi olan Efes Selçuk Belediyesi de Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel'in başlattığı “Efes Bizimdir” sloganıyla katıldı. Efes Selçuk halkının sesi olarak fuara katıldıklarını belirten Sengel, “Efes Bizimdir” sloganını da kültür ve tarih merkezi olan Efes Selçuk’un sahibinin kimler olduğunun farkındalığını göstermeye çalıştı.

Başardı da!

EMİTT komitesi fuar organizasyonu tarafından Efes Selçuk’un bu başarısı ‘Destinasyonlar Dalında En Etkin Tanıtım’ ödülüne layık görüldü.

whatsapp-image-2022-02-11-at-14-06-46.jpeg

Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, St. John Bazilikası, Ayasuluk Kalesi, Artemis Tapınağı, İsa Bey Camii, Roma Su Kemerleri, Şirince, Pamucak Sahili’nin yanı sıra Efes Selçuk’un gastronomik zenginliklerinin de tanıtıldığı, ödül alan Efes Selçuk standı ise fuara gelenlerin en çok ilgi gösterdikleri stantlardan birisi oldu.

Efes Selçuk güzel bir ilçe, Başkan Sengel de ekibiyle başarılı bir tanıtım yapınca 16 Milyonluk, Dünya’nın ve Türkiye’nin en büyük ve güzel şehrinde böylesine önemli bir ödül Efes Selçukluların oldu.

whatsapp-image-2022-02-11-at-14-07-05.jpeg

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, böylece iki türlü de yerel yönetici olarak başarısını ispatlamış oldu.

Efes Selçuklular, seçtikleri başkanlarının hizmetlerinden memnun, başkanlarına seçtikleri zamandan daha çok sahip çıkıyorlar.

Dışardan Efes Selçuk’ta neler oluyor diye bakan, inceleyen ve değerlendirenler de, Başkan Sengel’in başarısını tasdik edip, takdir edip, ödüllendiriyor.

Şanslı bir Efes Selçuk, ondan daha şanlı bir Efes Selçuk halkı var.

Başkan Sengel’in farkıyla!

emitt-efes-bizimdir-6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.