Ödüllü fotoğraf ve karikatürler sergilendi

Ödüllü fotoğraf ve karikatürler sergilendi

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen karikatür ve fotoğraf yarışmalarında dereceye giren eserler belediye kültür merkezlerinde sergilendi.

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen karikatür ve fotoğraf yarışmalarında dereceye giren eserler belediye kültür merkezlerinde sergilendi. Birbirinden değerli çok sayıda eseri ziyaret eden vatandaşlar çalışmalara tam not verdi.

“Hayvan Sevgisi ve Deve Güreşi” ismiyle düzenlenen karikatür yarışması ve “Bayraklı'nın sokakları” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerin eserleri Bayraklı Belediyesi kültür merkezlerinde sergilendi. Çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği eserler beğeni topladı. 75'inci Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle ödüllerine kavuşan katılımcıların eserleri tören sonrası burada sergilenmeye başlandı. Ardından İhsan Alyanak Kültür Merkezi'nde görücüye çıkan Bayraklı fotoğraf ve karikatürleri son olarak da Postacılar'daki İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde sergilendi. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasına 480, karikatür yarışmasına ise 246 eser katılmıştı.

DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu yıl ilk kez fotoğraf yarışması düzenledik. Yarışmaya katılım yüksek oldu. Birbirinden güzel ve Bayraklı’yı anlatan fotoğraflar arasında seçim yapmakta zorlandık.

Aynı şekilde karikatür yarışmamız da büyük ilgi gördü. Bu yıl onun da ikincisini düzenledik. Bu şekilde ilçemizde sanatı geliştirmek, yaygınlaştırmak adına faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Yarışmalarımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.