Ofisler geçici olarak kapatıldı, Twitter'da neler oluyor?

Ofisler geçici olarak kapatıldı, Twitter'da neler oluyor?

Twitter, çok sayıda çalışanın istifa edeceği haberlerinin ardından gelecek haftaya kadar ofislerini kapatma kararı aldı.

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk tarafından satın alınan sosyal medya şirketi Twitter'da sular durulmuyor.

Twitter, çalışanlarına şirketin tüm ofis binalarının hemen uygulamaya konulmak üzere geçici olarak kapatılacağını söyledi. Sosyal medyada görülen bir mesajda, çalışanlara ofislerin 21 Kasım Pazartesi günü yeniden açılacağı söylendi. Çalışanlara kararın nedeni açıklanmadı.

Duyuru, sosyal medya platformunun yeni sahibi Elon Musk'ın şirket çalışanlarına ”uzun saatler çok yoğun” çalışma veya ayrılma çağrısı yapmasının ardından çok sayıda kişinin istifa ettiğine dair haberlerin arkasından geldi.

ABD merkezli bir gazetenin haberine göre, Musk çalışanlara gönderdiği bir e-postada, çalışanların şirkette kalmak istiyorlarsa taahhüdü kabul etmeleri gerektiğini söyledi.

Musk, Perşembe gününe kadar kabul etmeyenlere üç aylık tazminat verileceğini söyledi.

Bu ayın başlarında şirket, iş gücünün yaklaşık %50'sini azalttığını açıklamıştı.

Bugün Twitter'ın ofislerini geçici olarak kapattığı duyurusu, çok sayıda çalışanın Musk'ın yeni şartlarını kabul etmedikleri için istifa ettiğine dair haberler arasında geldi.

Yüzlerce çalışan, şirketten ayrıldıklarını göstermek için #LoveWhereYouWorked (Çalıştığın Yeri Sev) etiketini ve selam veren bir emojiyi kullanarak tweet atıyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.