Oğlunu öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı

Oğlunu öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı

Adana’da oğlunu öldüren baba tutuklanırken, ifadesinde oğlunun uyuşturucu parası istediğini, verdiği 200 lirayı beğenmeyip, "uyuşturucuya zam geldi 100 TL daha ver" dedikten sonra öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olay, 11 Mart günü Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hazım Evren (38) babası Tamer Evren'den (66) uyuşturucu parası istedi. Bunun üzerine baba ve oğul arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında baba Tamer Evren, oğlunu evlerinin bahçesinde sırtından av tüfeği ile vurdu.

aw161334-03.jpg

POLİSİ ARAYIP OĞLUNU ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ VE TESLİM OLDU

Tamer Evren, oğlunu vurduktan sonra 112'yi arayarak oğlunu öldürdüğünü söyleyerek kendisini ihbar etti. Adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hazım Evren’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Tamer Evren ise evde bekleyerek, gelen polislere suç aletiyle birlikte teslim oldu.

aw161334-04.jpg

"UYUŞTURUCUYA ZAM GELDİ, PARA YETERSİZ" DİYEREK SATIRLA BABASINA SALDIRMIŞ

Emniyetteki ifadesinde oğlunun uyuşturucu parası istediğini dile getiren Tamer Evren, "200 TL para verdim. Uyuşturucuya zam geldiğini söyleyip 100 TL daha para istedi. Ben de 'veremem bakkala borcumuz var' deyince bana satırla saldırdı. Ben de kendimi savunmak zorunda kaldım. Evladımı öldürdüğün için çok pişmanım" dedi.

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Tamer Evren çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

aw161334-05.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.