Öğrenciler EÇEV için sahneye çıktı

Öğrenciler EÇEV için sahneye çıktı

Güzelyalı Ortaokulu öğrencileri sahneye çıktı, eğitime katkı koydu. Güzelyalı Ortaokulu Yalı Dans Gurubu, geliri Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na verilmek üzere sahneye çıkarak, hazırladıkları halk oyunu ve modern dans oyunlarını sergiledi.

Güzelyalı Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Yalı Dans Gurubu, yılsonu gösterisini önceki gün sergiledi. Halk dansları ve modern danslar kategorisinde yaklaşık 260 öğrenci, bir yıl boyuncu gösteri için çalışmalar yaptılar.

62429915_583865888803178_2894195035606089728_n.jpg

Yılsonu nedeniyle okul bahçesinde 260 öğrenci sahneye çıktı. Okul velilerinin ve çevredeki mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği öğrencilerin gösterisinin bir anlamı da sahneden eğitime gitti. Öğrenciler, okul aile birliğinin vasıtasıyla hazırladıkları sahne gösterilerinden elde ettikleri geliri, EÇEV Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na bağışladılar.

Öğrenciler, hem eğitim içinde aldıkları oyunları başarı ile sergilediler, hem de eğitim gören ve görmek isteyen ihtiyaç sahibi öğrencilere desteğiyle bilinen EÇEV’e katkı koyarak, kendileri gibi eğitim almak isteyen ama ihtiyaçlarını karşılayamayan öğrenci arkadaşlarına maddi destek sağlamış oldular.

Güzelyalı Ortaokulu Müdürü Özcan Bakır, 10 yıldır aralıksız yılsonu gösterileri hazırlayan Güzelyalı Ortaokulu Yalı Dans Gurubu öğrencilerinin hem gösterilerinin hem de bağışlarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Onlar sahneye,  kendisi gibi öğrenci arkadaşları için çıktılar. Öğrencilerimizle ve velileriyle ne kadar gurur duyduğumuzu söylesek az” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.