Öğrencileri için hamallık yaptı!

Öğrencileri için hamallık yaptı!

İzmir'de örnek okul müdürü

Medya Ege (Özel Haber) - Hafta başında açılacak okullarda,  öğrencilerde yeni öğretim ve eğitim yılı heyecanı devam ederken okul müdürü, okulunun öğrencilerine hazır hale gelebilmesi için hamallık yaptı.

a-028.jpg

Yeni öğretim ve eğitim yılı Pazartesi günü tüm yurtta tam anlamıyla başlayacak. Geçtiğimiz hafta ilkokul ve ortaokula yeni başlayacak öğrencilerin okula hazırlık dönemi nedeniyle okula giderken, hafta başında bütün öğrenciler için ders zili çalmış olacak.

Yeni öğretim ve eğitim yılına girerken okullarda da hummalı çalışmalar yapıldı.  Kimi okullarda sınıflar boyandı, sıralar silindi, koridorlar temizlendi, kimi okullarda ise öğrencilerin okulların ilk gününde hoş bir karşılama olması için sürprizler düşünüldü.

İzmir’in Karabağlar İlçesi Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı Binali Yıldırım’ın aile adına yaptırdığı ve annesi Bahar Yıldırım’ın ismini taşıyan Bahar Yıldırım İlkokulu’nda yaşanan ise öğretmenlerin öğrenciler için, öğrencilerin eğitimi için ne kadar fedakârca çaba gösterdiklerinin küçük bir örneği.

Bahar Yıldırım İlkokulu Müdürü Ozan Erzincanlı, okulların açılmasına az bir süre kala okula gelen yeni akıllı tahtaları sırtlanarak sınıflara taşıdı. Eğitimin sadece öğretmeni, sadece idarecisi değil aynı, Türkiye’nin geleceği olan çocukların daha rahat eğitim görebilmesi için işin hamallığını da üstlenerek, eğitim için fedakârlığın en güzel örneğini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.