Öğrencilerin çevre dostu ürünleri büyük beğeni topladı

Öğrencilerin çevre dostu ürünleri büyük beğeni topladı

Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, çevreci öğrencileri tebrik etti.

Şehit Burhan Aktürk Ortaokulu öğrencileri ve anasınıfının hazırladığı yıl sonu resim sergisinde öğrencilerin çevre dostu ürünleri büyük beğeni topladı. Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, çevreci öğrencileri tebrik etti.

Sergiye Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve eşi Necibe Duran, Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, Tire İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ayhan Ak ile eğitimciler katıldı.

1-(3)-001.jpg

TANRISEVEN ÖĞRENCİLERLE TEK TEK İLGİLENDİ

Yıl sonu resim sergisi öncesi açılış kurdelesi kesen Kaymakam Tanrıseven ve protokol üyeleri ardından sergiyi gezdi. Burada öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Tanrıseven onların resimlerini inceleyip tebrik etti. Yenilenen Şehit Burhan Aktürk Ortaokulu anasınıfının da sembolik açılışını yapan Kaymakam Tanrıseven ve protokol okulda incelemelerde bulundu.

1-(14).jpg

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN GENÇ YETENEKLERE TEBRİK

Öğrencilerin geri dönüşüm ürünleri ve plastik şişelerden yaptığı ürünleri inceleyen Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven çevre sorununa duyarlılığından dolayı kendilerini tebrik etti. Öğrencilerin pet şişelerden oluşturduğu zürafa da Kaymakam Tanrıseven ve Başkan Duran’dan tam not aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.