ÖĞRETMENLER MİKROPLA COŞTU

ÖĞRETMENLER MİKROPLA COŞTU

24 Kasım öğretmenler gününde, değişik okullardan gelen öğretmenler Toyhan Bizim Bahçe’de sahne alan İzmir’in ünlü şovmen sanatçısı Mikropla coştular.

Öğretmenler gününde İzmir’de öğretmenler, İzmir’in değişik eğlence mekânlarına giderek, 1,5 yılı aşkındır salgın döneminde zorlukla görevlerini yerine getirmeni adete acısını çıkardılar. Uzun süredir uzaktan eğitim veren öğretmenler öğrencileriyle bir araya gelmedikleri gibi, meslektaşlarıyla da bir araya gelemiyorlardı.

24 Kasım Öğretmenler Gününü fırsat bilen bazı okulların öğretmenleri de Bayraklı’da bulunun Toyhan Bizim Bahçe’de günün akşamını geçirmeyi tercih ettiler. Salonda gönüllerince eğlenip, oynayıp, şarkılar söyleyen öğretmenler gecenin ilerleyen saatlerinde ise İzmir’in ünlü şovmen sanatçısı Mikrop’un sahneye çıkmasıyla, eğlencenin zirvesine çıktılar.

20211124-223535.jpg
Toyhan Bizim Bahçe İşletmelerinin sahibi Cengiz Süslü, öğretmenleri tesislerinde ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, “Onları çektikleri sıkıntıları en iyi bilenlerden olarak, onlara bu özel günlerinde özel imkânlar sunduk ve salgın döneminden sonra ilk defa bir araya gelip, streslerini atacakları güzel bir gece yaşamaları için çalıştık. Hepsine, çocuklarımız için gösterdikleri fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.