Öğretmenleri adına bağışta bulundular

Öğretmenleri adına bağışta bulundular

24 Kasım Öğretmenler Gününde öğrencilerinden hediye beklemeyen, en büyük hediyenin öğrencilerinin başarısı olduğunu ifade eden öğretmen adına öğrencileri SMA hastası bir çocuğa bağışta bulundu.

Manisa Akhisar Halil Mandacı İlköğretim okulu 3B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni Elif Aydemir'in 24 Kasım Öğretmenler Gününü farkındalık yaratmak adına güzel bir şekilde kutladı. Öğrenci velileri aralarında para toplayarak SMA hastası Aydın Tanrıverdi'ye (@aydınanefesol) Elif Aydemir adına bağış yaptı. Küçük meleğe hayat vermek, ona sağlığını bağışlamak dünyadaki en büyük hediyedir diyen veliler bu bağıştan ve kutlamadan çok mutlu olduklarını belirttiler.

img-20211123-201435.jpg

Pandemiden dolayı neredeyse 1.5 yıl süre ile yüzyüze eğitimin kapalı olmasından sonra kutlanan ilk öğretmenler gününde böylesi faydalı etkinliklerin olması hem öğrenciler, hem veliler, hem de öğretmenler için büyük bir motivasyon kaynağıdır.

img-20211123-wa0020.jpg

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk izinde olan Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlar, bu azimli yolda başarılar dileriz!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum