Öğretmenlerin isimleri kavşaklarda yaşayacak

Öğretmenlerin isimleri kavşaklarda yaşayacak

Güzelbahçe Belediyesi’nden öğretmenler için armağan.

 

Güzelbahçe Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hayata veda eden iki öğretmenin ismini verdiği park ve kavşağı törenle açtı.

Kahramandere Mahallesi’ndeki Hakkı Oğuz Tabaoğlu Okulu’nun hemen önündeki parka yakalandığı amansız hastalık nedeniyle geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden öğretmen Birol Ergün’ün ismi verildi.Yine aynı bölgedeki kavşağa da bir süre önce yaşamını yitiren öğretmen Hasan Bahri Yılmaz’ın adı verildi.

Her iki hizmetin halka açılması nedeniyle düzenlenen törene Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda öğretmen ile vatandaş katıldı.

Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin toplumda daha saygın konuma gelmeleri için çaba sarf etmeliyiz” dedi, park ve kavşağa öğretmenlerin isimlerini veren belediye başkanı Mustafa İnce’ye ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlerimize geçmiş yıllarda çeşitli hediyeler verdiklerini belirterek, “Ancak en anlamlı hediyenin bugün açtığımız park ve kavşak olduğuna inanıyorum. Bu park ve kavşağı tüm öğretmenlerimize hediye ediyorum” dedi.   

Kahramandere Mahallesi Muhtarı Meryem Yılmaz da merhum öğretmenlerin yakınlarına, Kaymakam Kulözü’ne ve Başkan İnce’ye birer buket çiçek sundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.