Oğuz Matoğlu İzmir Basın Müzesi'nde

Oğuz Matoğlu İzmir Basın Müzesi'nde

Kısa süre önce Kapatılan Fatih Kolejindeki işinden ayrılmak zorunda kalan Matoğlu bundan böyle İzmir Basın Müzesinde yeni görevine başlayacak Matoğlu Sevenlerine ve Yardımcı olanlara Duygusal bir yazı ile Teşekkür etti.

Bir çoğunuzun bildiği gibi zor günler geçiriyordum. Bu süreçte otizmli oğlumla birlikte sıkıntılı haftalar yaşadık. Tam umutlarımı kaybettiğim anda bir mucize gibi sizlerin destekleri beni yine ayağa kaldırdı. 

Şimdi isimlerini tek tek sayamayacağım ama benim hiç unutmayacağım siz değerli meslektaşlarım ve kötü gün dostlarıma çok şey borçluyum.  Verdiğiniz destek için başta oğlum ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Otizmli bir delikanlının daha mutlu bir bayram geçirmesini de sağladınız. İzmir Basın çalışanlarının örnek dayanışmasını bir kez daha gösterdiniz. 

Güzel İzmir'imizin kendisi gibi güzel gazetecileri, medya çalışanları iyi ki varsınız. Sizlere minnettarım ve bütün kalbimle tekrar teşekkür ederim. Dualarım ve tüm iyi dileklerim sizler için. 

İzmir Basın Müzesi'nde, Evimdeyim.

Beni en çok mutlu eden de gazetecilikten kopmadan yeniden bir işe başlamam oldu. 25 yıldır tüm kalbimle emek verdiğim mesleğime bundan böyle İzmir Basın Müzesi'nde devam edeceğim. 

Cemiyet Başkanımız Misket Dikmen hanım ve arkadaşlarıma bana güvendikleri ve bu imkanı verdikleri için çok teşekkür ederim. 

 

Özel Teşekkür;

Burcu Çevik Şahin ise adeta bir melek gibi en zor günlerimde beni hiç bırakmadı, kahramanım oldu Minnettarım...

Sevgilerimle ...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.