Oğuzhan Turan, 'Tehdit ve şantaja boyun eğmeyeceğiz'

Oğuzhan Turan, 'Tehdit ve şantaja boyun eğmeyeceğiz'

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, uğradığı silahlı saldırı ile ilgili olarak bir açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarına bilgi veren Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, “Kuşadası Belediyesi yönetimi olarak tehdit ve şantajlara boyun eğmeden kentimizin gelişimi için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

oguzhan-turan-aciklama-4.jpg

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve CHP Kuşadası İlçe Yönetiminin katıldığı basın açıklamasında konuşan Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, şöyle dedi: “Bildiğiniz üzere bu sabah hain bir saldırıya uğradım. Sağlığım, sıhhatim yerinde. Daha önce de çeşitli tehditler aldığımı basın yoluyla sizlerle paylaşmıştım. Bugünse fiili olarak bir saldırıya maruz kaldım. Kuşadası Belediyesi yönetimi olarak şantaja, tehdide, rant ve çıkar sağlamaya çalışan çevrelere karşı gelmeyi sürdüreceğiz ve bu tip organize kötülüklere geçit vermeyeceğiz. Başkanımızın öncülüğünde Kuşadası için hiç durmadan çalışarak ve güzel şeyler gerçekleştirerek bunlara cevap vereceğiz. Olayla ilgili adli soruşturma devam etmektedir.”

oguzhan-turan-aciklama-1.jpg

CHP’Lİ BELEDİYELER RANTA İZİN VERMEYECEK

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ise Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan’a yapılan saldırıyı esefle kınadıklarını belirterek “Cumhuriyet Halk Partili belediyeler Türkiye’nin her yerinde vatandaşlarına hizmet etmek için özen ve özveriyle çalışmaktadır. Ama maalesef bu çalışmalar birilerinin huzurunu ve rahatını bozmakta, bu nedenle de Cumhuriyet Halk Partili belediyelere yönelik algı operasyonları devam etmektedir. Bugün yaşadığımız bu hain saldırı da bunun bir parçasıdır. Temennimiz bunun son olmasıdır. Belediye Başkan Yardımcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin hiçbir zaman ranta izin vermediğini ve vermeyeceğini buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.