Okan Canbolat’ın hayatı belgesel oluyor

Okan Canbolat’ın hayatı belgesel oluyor

Bir çok başarılı projeye imza atan Canbolat’ın Avustralya'ya geliş hikayesinde yer alacağı belgeselde özel yaşamındaki ilginç anlarda yer alacak.

Belgeselde Okan Canbolat’ın futbolculuk yaşantısından,mankenlikten,müzik dünyasına nasıl adım atmasının sırlarına da bulabileceksiniz. Okan Canbolat’a ünlü bir Tv kanalından sorunlan bir soru üzerine hayatını belgesel haline getirmek için teklifler geldiğini, ve yakışıklı mankeninde zaman bulduğunda ise tekliflere “evet” diyeceği öğrenildi. Ünlü manken Yakamoz restaurant’ın sahibi, aynı zamanda ülkemizin haberlerini Avustralya gündeme taşıyan gazeteci yakın dostu, Yücel Erbaşı ile beraber çekilecek olan belgesel üzerine konuşurken, ünlü yönetmen Murat Uygur’un manken Okan Canbolat’ın arayarak ünlü tv kanallarının tekliflerini kabul etme, “ben senin belgeseli çekeceğim” dediği öğrenildi.

Diğer taraftan ise ünlü Yönetmen Murat Uygur’un çalışmalara başladığı ortaya çıktı. Sevilen yönetmen Avustralya'ya ’ya gidip en yakın zaman içerisinde, araştırmalara başlayacağı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.