Okan Korkmaz'ın muayenehanesi açıldı

Okan Korkmaz'ın muayenehanesi açıldı

Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Okan Korkmaz, muayenehane açılışı, iş, siyaset, sanat ve tıp dünyasını bir araya getirdi.

Çiğli Belediye Başkanlığı adaylığında karşı karşıya gelen Doktor Okan Korkmaz ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün dostluğu ise alkışlarla karşılandı. Sağlık, sanat, spor; iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Okan Korkmaz’ın muayenehane açılışı renkli anlara sahne oldu. Son yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı olan Op. Dr. Okan Korkmaz ile CHP’den Belediye Başkan Adayı olup seçimi kazanan Utku Gümrükçü arasındaki konuşmalar açılışa damgasını vurdu. Korkmaz; muayenehanesinin açılış kurdelesini CHP İzmir Milletvekili, İzmir Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Atilla Sertel, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir eski milletvekili ve İşadamı İsmail Katmerci ve CBÜ Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cüneyt Temiz ile birlikte kesti.

acilisfoto-2.jpg

Aynı değerler için mücadele ettik…

Açılışın odağı, siyasette birbirlerine rakip olan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Op. Dr. Okan Korkmaz’ın diyoloğu oldu. Başkan Gümrükçü, “Siyasi yarış dönemseldir, dostluk ise bakidir. Okan Başkan gibi kıymetli bir doktor ile aynı değerler için yarışmış olmak gerçekten onur verici. Dostluğumuzu sürdürmek de anlatılmaz derecede önemli. Bu dostluk bana gurur veriyor. Burada olmaktan duyduğum memnuniyeti anlatmak, kelimelere dökmek güç. Dostluğumuzun hep sürmesini diliyorum. Hayırlı ve de uğurlu olsun” derken, Dr. Okan Korkmaz ise, “Utku Başkan gerçek bir dost ve gönül adamı, açılışımıza gelerek bizleri onurlandırdı. Biz de onunla dostluğumuzun baki olduğuna inanıyoruz. Sağlığın varlıktan üstün olduğunu her zaman söylerim. Bizim buluştuğumuz nokta ilçemiz ve insandı. Kendisiyle yan yana olmaktan çok mutluyum.” ifadelerini kullandı. İkilinin konuşmaları davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

İzmir’in evladı…

Açılışta siyaset dünyasından bir başka anlamlı mesaj da Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ve AK Parti İzmir 22’inci dönem Milletvekili ve İşadamı İsmail Katmerci’den geldi. Buluşmada Atilla Sertel, “Böylesine her kesimden ve seçkin davetliler eşliğinde kurdelayı kesiyoruz. Birbirlerine rakip olup da dostluğunu ileriye taşıyabilenlere ne mutlu derken; Katmerci de Dr. Korkmaz’ın İzmir’in bir evladı olarak hem mesleki hem insani açıdan büyük hizmetler ürettiğine dikkat çekti.

acilisfoto-3.jpg

Op. Dr. Okan Korkmaz Kimdir?

1967 yılında Çiğli’de doğdu. 1984’ de İzmir Atatürk Lisesi; 1990 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Erzurum Horasan'daki 2 yıllık hizmet süresinin ardından; 1992 yılında Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi bölümünü kazandı ve 1998 yılında Beyin Omurilik Sinir Cerrahisi Uzmanı oldu. 2001 yılında Buca Seyfidemirsoy Devlet Hastanesine Kurucu Başhekim Yardımcısı olarak atandı.2016 yılında Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine Kurucu Başhekim Yardımcısı olarak çalıştı. Son olarak, Torbalı Devlet Hastanesi’ndeki görevi sırasında emekli olan ve kendi kliniğini açan Korkmaz; ayrıca The Mind İnstitute 'den Nörolinguistik Master Practitioner ünvanı sahibi ve kişisel gelişim alanında da eğitimler veriyor.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.