Oksijen Zone Hotel'den vikings konsepti!

Oksijen Zone Hotel'den vikings konsepti!

Kış aylarında başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Oksijen Zone Hotel’in sahibi Ömer Faruk Kamburoğlu, pet hotel ve vikings konsepti gibi yeniliklere imza attıklarını söyledi.

Oksijen Zone Hotel’in sahibi Ömer Faruk Kamburoğlu, “2020 sezonunda kapılarını misafirlerimize açtığımızda beklediğimizin çok üzerinde talep almıştık. Misafirlerimize “bir daha kesinlikle geleceğiz” dedirtecek bir hizmet vermeye çalışmıştık. Bu sezon görüyoruz ki geçen sezon gelen misafirlerimiz beraberinde arkadaşlarını getirdi. Haliyle taleplerimizi geçen sezona göre neredeyse yüzde 150 artırmış olduk. Sezon yoğunluğu, kar durumu ve doluluktan gayet memnunuz” dedi.

ULUDAĞ PET OTEL

Bu sezon yaptıkları en sıra dışı yeniliğin Uludağ Pet Hotel olduğunu dile getiren Ömer Faruk Kamburoğlu, sevimli dostları unutmadıklarını da vurguladı.

omer-faruk-kamburoglu.jpeg

Pet Hotel olarak tüm Uludağ'a hizmet verdiklerini ifade eden Kamburoğlu, şöyle devam etti: “Geçtiğimiz sezonda gelen talepler içerisinde hayvan dostuyla tatile gelmek isteyen kişilerin azımsanmayacak sayıda olduğunu gördük. Turizmci kimliğimin yanında bir Veteriner hekim olarak buna çözüm bulmam gerektiğini düşündüm. İlgili kurumlar ile görüşerek otelimizin 30 metre yanında bulunan eski bir depoyu havalandırmasından, ısıtmasına, 24 saat canlı kamerasından, görevli 3 veteriner hekimine kadar tam teşekküllü bir pet oteli haline getirdik. Özel tasarlattığımız aparatlar sayesinde hayvan sahipleri kar gözlüğünden, tulumuna, botuna hayvanlarını hazırlayıp beraber kayağa çıkabiliyorlar. Ayrıca Pet oteli içerisinde dostlarınıza spa ve masaj hizmeti de veriyoruz. Kabuldeki tek şartımız yoğunluk sebebiyle rezervasyon yapılması ve hayvan dostunuzun aşılarının tam yapılması oluyor. Hedefimiz 4 mevsim konseptte sürdürülebilirliğini sağlamak”

ULUDAĞ’A VİKİNGS KONSEPTİ

Uludağ'a sembol bir eser kazandırabilmek için İskandinav mitolojisindeki karakterleri heykellerini yaptırdıklarını dile getiren Ömer Faruk Kamburoğlu, “Skadi chalet adındaki kafemiz hem otelimiz hem dışarıdan misafirlere hizmet vermektedir. Skadi kar tanrıçasıdır. Bu isim fikrimizden sonra baktık ki Uludağ’da sembolleşen ve fotoğraf çekimi olabilecek bir yapı yok. Biz de İskandinav mitolojisindeki Odin, Skadi, Heimdall gibi karakterlerin gece olunca ateş çıkan heykellerini yaptırdık. Mitolojide geçen Asgard şehrini andıracak İglo localardan oluşan yapılar yaptırdık. Gördük ki to see to be seen pazarlama felsefesiyle herkes fotoğraf çektirip sosyal medyasında paylaşıyor. Bu yapılarımızın Uludağ’ın sembolü haline dönüşmesine sebep oldu. Önümüzdeki sezon daha değişik şovlarla sezona renk vermeyi düşünüyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.