Oktay Bilgin, Gaziemir Belediyesi başkan aday adaylığını açıkladı

Oktay Bilgin, Gaziemir Belediyesi başkan aday adaylığını açıkladı

Gaziemir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden istifa eden Oktay Bilgin, aday adaylığı dosyasını CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan'a verdi. CHP Gaziemir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Belediyedeki görevinden istifa eden Oktay Bilgin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla ve partililerle buluştu ve aday adaylığını açıkladı. Bilgin, çok heyecanlı olduğunu belirterek "Kalbimin normal yerini biliyorum ama şu an sanki boynumda atıyor gibi. O kadar güzel duygular içerisindeyim. Oda dolusu ailemin burada ve çok daha fazlasının dışarıda işaret veriyor olması beni çok mutlu etti" dedi. Pazartesi günü görevinden istifa ettiğini açıklayan Bilgin, "Siyasi bir süreç başladı. Büyükşehir Belediyesi'nde ve Gaziemir Belediyesi'nde bürokratik anlamda edindiğim bilgileri, yaşadığım aksaklıkları, aştığım hedefleri, hepsini, belediye başkan aday adaylığı ve mümkün olursa adaylık sonrasında hayata geçireceğim bir platformdan ziyade, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde yeşerteceğim bir fabrika gibi düşünüyorum" diye konuştu.

whatsapp-image-2023-11-29-at-10-09-54-2.jpeg

Halk, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kadınlar, iş insanları ve seyyar satıcılara kadar tüm meslek gruplarıyla iç içe çalışacağı vurgusunu yapan Bilgin, "CHP çatısı altında, il-ilçe örgütümüzle beraber nice yıllar başaracağımı düşünüyorum. Bu hesapla yola çıktım. İyi insanlarla, iyi yollara devam edelim istiyorum" açıklamalarında bulundu.

whatsapp-image-2023-11-29-at-10-09-53.jpeg

OKTAY BİLGİN KİMDİR?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde gelir - gider, bütçe mali hizmetler, strateji geliştirme, satın alma ve sosyal projeler alanlarında çalıştı ve tecrübeler edindi. Özellikle pandemi sürecinde derin yoksulluk üzerinde araştırma ve çalışması oldu ve rapor hazırladı. 2021 Ocak ayı itibariyle Gaziemir Belediyesi'ne transfer olan Bilgin, zabıta müdürlüğü, basın yayın halkla ilişkiler müdürlüğü, bilgi işlem müdürlüğü görevlerini aynı anda yürüttü ve encümen üyeliği yanı sıra istihdam ofisi sorumlusu olarak 400 den fazla şirket ziyareti ve 2100 vatandaşın iş sahibi olmasında emek harcadı. Özellikle mesaisinin büyük bir kısmını halkın arasında , çarşıda pazarda 7 gün boyunca geçiren Bilgin , alandaki tüm sorun ve sıkıntıların da giderilmesi için bilgi sahibi oldu. Büyükşehir ve ilçe belediye bütünlüğünde belediyeciliği halkla buluşturdu ve büyük beğeni ve takdir topladı. Ailesinin , Gaziemir halkının ve isminden dolayı siyasi erkinde sevdi ve takdirini toplayan Bilgin , aldığı güç ve destekle 2024 yerel seçimlerinde başkan aday adayı olma kararı aldı.

whatsapp-image-2023-11-29-at-10-09-54-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-29-at-10-09-54.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.