Okul servisi görünümlü araçta uyuşturucu içerken yakalandılar

Okul servisi görünümlü araçta uyuşturucu içerken yakalandılar

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, plakasız okul servisi görünümlü minibüste bulunan 3 şüpheliyi uyuşturucu kullanırken kıskıvrak yakaladı. Bir çok suçtan kaydı bulunan şüphelilerden araç sahibi E.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

MEDYA EGE - İzmir Menemen ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün saat 16.00 sıralarında plakası bulunmayan okul servisi görünümlü bir minibüse yaptıkları baskında 28 yaşındaki E.A., 44 yaşındaki Y.Ş. ve 26 yaşındaki S.D.'yi uyuşturucu kullanırken kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şahıslardan E.A.'nın minibüs sahibi ve şoförü olduğu, uyuşturucu maddeleri şahıslara sattığı tespit edildi.

whatsapp-image-2023-02-23-at-16-12-20.jpeg

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Polis ekipleri gözaltına aldığı şüpheliler hakkında yaptığı kimlik incelemesinde şahısların çocuğun cinsel istismarından, kasten adam yaralamaya ve adam öldürmeye teşebbüs suçlamalarından çok sayıda suç kayıtlarının olduğu bilgisine ulaştı.

whatsapp-image-2023-02-23-at-16-12-18.jpeg

MAUSE GÖRÜNÜMLÜ HASSAS TERAZİ

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na yapılan talep ile minibüste arama izni alan polis ekipleri yaptıkları çalışmada minibüs içerisinde buldukları 2 ayrı poşette toplam 32 gram esrar, 9mm Tabanca, 5850 TL nakit para ve uyuşturucu satışında kullanıldığı düşünülen mause görünümlü hassas teraziye el koydu.

Gözaltına alınan şüphelilerden araç sahibi E.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.