Olay ihbarına gelen polise sürpriz kutlama

Olay ihbarına gelen polise sürpriz kutlama

MHP Buca İlçe Başkanlığı ile Ülkü Ocakları Buca İlçe Başkanlığı, polise Türk Polis Teşkilatının 173. yıl dönümü dolayısıyla sürpriz bir kutlama yaptı.

Türk Polis Teşkilatının 173. yıl dönümü ülkemizde farklı etkinliklerle kutlanırken, MHP Buca İlçe Başkanlığı ile Ülkü Ocakları farklı bir kutlama yöntemi seçti. 155'i arayarak, "İlçe binamız önünde olay var, acil ekip talep ediyoruz" ihbarında bulundular. 

İhbar üzerine olay yerine yönlendirilen polis ekipleri, MHP Buca İlçe Başkanlığı önüne geldiklerinde büyük bir sürprizle karşılaştılar. İlçe binası önünde polisleri karşılayan ilçe yöneticileri, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde polislerin gününü kutladılar. 

Olay ihbarına gelirken bu hoş sürprizle karşılaşan polisler ise duygusal anlar yaşadı. MHP Buca İlçe yöneticileri ile polisler birlikte pasta kestiler. 

whatsapp_image_2018-04-11_at_135419_1_99941533dab75ae88bc5.jpeg

MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut, Türk polisinin gecesini gündüzüne katarak, milletimizin huzur ve bekası için çalıştığını ve yeri geldiğinde milleti için gözünü kırpmadan canını verdiğini söyledi. Arnavut, "Polisimiz için ne yapsak azdır. Biz de bu özel günde tüm polislerimizi temsilen, buraya gelen bir kaç arkadaşımıza böyle bir sürpriz yapmak istedik. Tüm polis teşkilatımızı bu özel gün dolayısıyla kutluyoruz, Allah yar ve yardımcıları olsun" diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.