Olay telefonda can sıkıcı ayrıntı ortaya çıktı!

Olay telefonda can sıkıcı ayrıntı ortaya çıktı!

Vivo X20 Plus UD'nin ekran içindeki parmak izi tarayıcısı bu şekilde kullanılamayacağı öğrenildi.

Bu ayın başlarında düzenlenen CES 2018'de Vivo, yeni ekran içi parmak izi tarayıcılı akıllı telefonunu gösterdi. Telefonun adı ve ne zaman sunulacağı gibi önemli ayrıntılar tanıtım sırasında açıklanmadı. Bu sabah Vivo tarafından ortaya çıkarılan ekran görüntüsü yeni Vivo X20 Plus UD hakkında bilgiler sundu. Bugün üretici tarafından yayınlanan bilgiler, özellikler, fiyatlandırma ve Vivo'nun ön siparişleri kabul etmeye başlayacağı tarihi içeriyor. 

1 Şubat'ta Çin pazarına girecek olan Vivo X20 Plus UD'nin Belirli bir kalınlığı aşan ekran koruyucuları, ekrandaki parmak izi tarayıcısının düzgün çalışmasını önleyecek. Kullanıcıların biyometrik okuyucu ile ilgili herhangi bir sorun yaşamamalarını sağlamak için, telefon ekranı koruyacak kadar ince bir ekran koruyucusu ile gelecek ve parmak izi simgesine basarak cihazın kilidini açmanıza izin verecek.

Ekranın çizilmesi parmak izi tarayıcının çalışmasını engelleyebileceğinden, kutunun dışına gelen ekran koruyucunun telefonla birlikte kullanılması gerekecek. Ve değiştirmeniz gerektiğinde Vivo, ekrandaki parmak izi tarayıcısı ile uyumlu ekran koruyucuları satacak. Herhangi bir marka ekran koruyucusu almanız, telefonun hızla açılmasını ve kimliğinizi ekran üzerindeki bir dokunmayla doğrulamanızı engelleyebilir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.