Öldürülen Osman Küçük'ün hayatı dram çıktı

Öldürülen Osman Küçük'ün hayatı dram çıktı

Kaldığı evin önünde boş arazide kafasına baltayla vurularak öldürülmüş olarak bulunan 2 çocuk babası Osman Küçük' ü öldürdüğü iddia edilen şüpheli Cafer İ., ile uzun yıllardır arkadaş olduğu ortaya çıktı.

İzmir'in Urla İlçesinde, arazide başına baltayla vurularak öldürülmüş olarak bulunan Osman Küçük (58), şüphelisi olarak aranan Cafer İ., daha yakalanamadı. Küçük' ün yakınları katilin biran önce yakalanmasını istedi. Gerekirse TV programlarına çıkacaklarını söyledi.

Amcasının çocukluğunda çok çalışkan biri olduğunu ve evine bakan biri olduğunu söyleyen yeğeni Gülçin Alan, Amcam beni kendi çocuklarından ayırmazdı. Evlendi mutlu bir yuvası vardı. Bir tartışmanın ardından eşini bıçakla yaraladı. Cezaevine girince çocukları B ve C devlet himayesine alındı. İki çocuğu yurda verildi. Çocukları zor koşullarda büyüdü. Cezaevinden çıkınca eşinden boşandı. Kendini alkole verdi. Amcam çocukluğum da her hafta çalışıp bana yiyecek ve kıyafetler alıp getirirdi. Canımın içi benim amcam. Bir karıncayı bile incitmezdi benim amcam. 6 kardeştiler. Ailenin en büyüğüydü. Amcam benim çocukluğumun kopuk bir ailenin en çalışkan adamdır .Benim amcam çocukla çocuk, büyükle büyük olurdu. Bütün kardeşlerine, bütün yeğenlerine bir topan ekmeği emeği geçmiştir. Amcam her ay bir kere beni arardı. Benle uğraşırdı .En son öldürülmeden 10 gün önce konuşmuştuk konteyner ev alacağını söylemişti. Dedemin evi satıldıktan sonra bunu söyledi" dedi.

whatsapp-image-2021-08-25-at-14-46-37.jpeg

Amcam 8- 9 ay önce İzmir de ev tutmuştu, eşyalarını babam ile birlikte aldık diye konuşan Gülçin Alan, " Dedesinden kalan evi var. Küçük olan amcamla kalmak istemiş. Amcamla tartışmış. Ben kimseye gitmem diye evden çıkıp gitmiş. Katili ile birlikte kaldığı evde yaşamaya başladı. Benim amcam hep uzun giyinirdi. Öldürüldüğü gün altında sadece iç çamaşırı varmış . Benim amcam o şekil asla gezinmezdi. Aranan kişiyle uzun yıllardır arkadaşlar. En son Foça da inşaat işine gitmişler. Orada aralarında tartışma yaşanmış. Amcam da öldürüldüğü eve geri dönmüş. Ardından da o kişi gelmiş. Gece birlikte alkol almışlar. Aralarında sebebi belli olmayan bir tartışma yaşamışlar. Amcam satılan yerden payını aldı. Paranın bir kısmını çocuklarına verdi. Geri kalan parayla da konteyner ev alıp orada yaşayacaktı. Yüreğimiz daha yanıyor. Katili biran önce yakalansın. Katili bulunana kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Gerekirse TV programlarına çıkacağız "

Amcam ölmeden 2 gün önce kızı ondan para istemiş ,300 TL evine bir şeyler alsın diye konuşan Alan, "O aksam babası kızına adamı bekliyorum para getirecek kızım yollayacağım demiş .O gece kızı aramış açmamış telefonu amcam. Ertesi gün aramış yine açmamış .Dördüncü günü amcamın telefonu kapanmış .Babam C.yi arayıp, 5 gün önce baban öldürüldü diye söylemiş. Kaçan arkadaşı paralarını da almış "

Polis, Küçük ile birlikte aynı yerde kalan ve olayın ardından kayıplara karışan arkadaşı Cafer İ., şüpheli olarak arıyor. Cafer İ., olayın ardından bir markete alışveriş yaparken görüntülendiği ortaya çıktı. Kurulan özel ekip, vahşi cinayeti aydınlatmak için çalışmalara devam ediyor.

whatsapp-image-2021-08-25-at-14-18-07.jpeg

"Olayın Geçmişi "

Olay geçtiğimiz hafta 14.30 sıralarında Yeni kent Mahallesi Hüseyin Zeren Caddesinde bulunan boş bir arazide meydana geldi. Arazide hayvanlarını otlatan vatandaş, kullanılmayan evin yakınlarından kötü kokular geldiğini fark etti. Vatandaş kokunun geldiği evin yanındaki boş arazide erkek bir kişinin yüzü koyun yerde hareketsiz yattığını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın iki gün önce hayatını kaybettiğini tespit etti.

Sert bir cisimle kafasına vurularak öldürülen kişinin üzerinden Osman Küçük adına düzenlenmiş bir kimlik çıktı. Cumhuriyet Savcısı, Osman Küçük' ün kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için cesedini İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından, Osman Küçük, cenazesi ailesine teslim edildi. Küçük, ailesinin ve sevenlerinin göz yaşları içinde Kuşçular Mahallesi Deve Deresi Mezarlığında toprağa verildi.

Vahşi bir şekilde öldürülen Osman Küçük' ün kısa bir süre önce bir taşınmaz sattığı ortaya çıktı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği cinayeti çözmek için 20 kişilik özel ekip oluşturdu. Yılların tecrübeli dedektifleri olayın bir numaralı şüphelisi olarak, Küçük ile birlikte aynı yerde kalan ve olayın ardından kayıplara karışan iş arkadaşı Cafer İ., yakalamak için çalışma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.