Olgun Atila, iftarda Bornovalı muhtarlarla buluştu

Olgun Atila, iftarda Bornovalı muhtarlarla buluştu

Önceki dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın 45 Mahalle muhtarı ve Bornova Muhtarlar Derneği Yönetimi ile Çamdibi Akbıyık restoranda iftarda buluştu.

Muhtarlarla birlikte iftar yapan önceki dönem Bornova Belediye Başkanı Atila, katılım gösteren muhtarlara ve Bornova Muhtarlar Dernek Başkanı Recep Çakmakçı ve Yönetimine teşekkür etti.

whatsapp-image-2023-04-04-at-07-28-10.jpeg

"BAŞKANIMIZ BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI"

Olgun Atila başkanlığında çok verimli ve güzel bir 5 yıl geçirdiklerini ifade eden Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı, “Başkanımız bizi 5 yıl boyunca hiç yalnız bırakmadı. Her aradığımızda ulaşabiliyor ve vatandaşın sorunlarına çözüm bulabiliyorduk. Her daim bizimle birlikte oldu. Böyle bir dönem geçirdiğimiz için ben çok mutluyum. Başkanımıza ayrıca iftar programı düzenleyerek bizleri davet ettiği için şahsım ve muhtarlar adına teşekkür ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-04-04-at-07-28-11-2.jpeg

Görev süresi içinde muhtarlarla takım ruhuyla çalıştıklarını söyleyen Başkan Atila, “5 yıl boyunca muhtarlarımızla birlikte gece gündüz demeden hizmet etmenin onurunu yaşadık. Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı ile birlikte her hafta bir mahallede Muhtarımızı ziyaret ediyor, mahallenin sorunlarını yerinde gezerek çözüm üretiyorduk. Aynı zamanda esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarına çözüm arıyorduk. Birlik ve beraberlik içinde ortak akılla Bornova’yı yönettik. Proje ve hizmetleri 5 yıl boyunca, vatandaşların görüş ve önerileri doğrultusunda “ortak akıl” buluşmaları kapsamında muhtarlar ve sivil toplum örgütleriyle vatandaşlarımızla sık sık bir araya geldik. Yaptığımız bu çalışmalar ile hem esnafımız ve muhtarlarımızın hem de vatandaşlarımızın memnuniyetini sağladık. Yerelde kalkınma anlayışıyla kentimizi güzelleştirdik, tasarruf edip ayağı yere basan projeleri Bornova’mıza hep birlikte kazandırdık. Birlikte çalıştığımız muhtarlarımıza; kentimize yapılan hizmetlere katkılarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-04-04-at-07-28-12.jpeg

"SOSYAL BELEDİYECİLİK TÜRKİYEYE ÖRNEK OLDU"

Türkiye’ye örnek olan Sosyal Belediyeciliği gerçekleştirdiklerini ifade eden önceki dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Dost Market Projesi hayata geçirerek Bornova’nın değişik mahallelerinde (Merkez, Doğanlar, Altındağ ve Çamdibi) mağaza sayısını 4’e ulaştırdık. 5 bin 750 aile bu mağazalardan gıdadan temizliğe, kırtasiyeden temel gereksinim maddelerine kadar tüm istediklerini karşıladık. Dost Market Projesi Türkiye’ye örnek oldu. Çiğli olmak üzere er az 100 ilçede sosyal market kuruldu. Dost Market projesinin öncülüğünü yaptığım için çok mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-04-04-at-07-28-11-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.