Olgun Atila: İzmir'in ortak akıl ile yönetilmesi gerekiyor

Olgun Atila: İzmir'in ortak akıl ile yönetilmesi gerekiyor

Seçim çalışmaları kapsamında Beydağ'a ziyarette bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ilçede yaptığı açıklamada, İzmir’in ortak akıl ile yönetilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Seçim çalışmalarına Küçük Menderes havzasında son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, bu kez Beydağ'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe örgütü ile bir araya geldi.

111.jpg

Beydağ halkı tarafından balkonlarda ve sokaklarda sevgiyle karşılanan Olgun Atila, Beydağ’da esnaf turu yaptıktan sonra vatandaşların sorunlarını dinledi. Ardından CHP Beydağ İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Atila’yı CHP Beydağ ilçe Başkanı Özlem Kaynak, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ve önceki dönem Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk karşıladı.

11.jpg

"BU DEĞİŞİM HAREKETİ, TÜRKİYE SİYASETİNİ DEĞİŞTİRECEK"

İzmir’in ortak akıl ile yönetilmesi gerektiğine dikkat çeken Olgun Atila, ‘’Genel başkanımızın başlattığı büyük bir değişim hareketi var. Bunun sadece Cumhuriyet Halk Partisi için değil, Türkiye siyasetinde büyük bir değişim olduğunu düşünüyorum. Genel başkanımız Meclis konuşmasında da Türkiye’deki değişimi özellikle gençler ve kadınlarla yapmak istediğini söyledi. Hepimizin görevi Cumhuriyet Halk Partisi olarak Genel Başkanımıza bu konuda destek olmak. Bizim görevimiz Egeli bir genel başkana destek olmak’’ İfadelerini kullandı.

1.jpg

"BEYDAĞ NAZİLLİ’YE BAĞLANIRSA İZMİR’İ AYAĞA KALDIRIRIZ"

Beydağ halkının isyanı üzerine, gündemdeki Beydağ’ın Nazilli’ye bağlanması söylentisi hakkında yorum yapan Atila, ‘’Beydağ’ın İzmir olması bizim için çok güzel bir onur. Aydın ya da Nazilli’ye bağlanmasını ön görüyorlarsa biz ona İzmirliler ve Beydağlılar olarak mücadele edip direneceğiz. Böyle bir şey olursa bütün İzmir’i ayağa kaldırırız’’ dedi.

Önceki dönem Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk; Olgun Atila’ya başarılar dileyerek Beydağ gezisi sırasında onu yalnız bırakmadı. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ise; ‘’Bugün aramızda yabancı yok. Kendisi geçmiş dönemde belediye başkanımızdı. Bu dönem de inşallah Büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı. Çıktığı yolda başarılar dileriz. Bizim için Olgun Başkanımızın en büyük farkı Beydağ’ı ve Beydağlıları tanıyor olması. Desteğimiz onunla’’ sözleri ile adaylık yolunda Olgun Atila’yı desteklediğini bir kez daha yeniledi.

Atila alkışlar ve sloganlar eşliğinde ilçeden ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.